Grupa građana “Za napredniji Čačak” obeležava godišnjicu postojanja

Povodom godišnjice od osnivanja grupe gradjana „Za napredniji Čačak“ tekst informativne službe prenosimo u celini:

Dr Aleksandar Radojević, foto: PressLider

BUNA PROTIV DAHIJA, GODINA PRVA

Navršava se godinu dana od  kako je 7.  marta  2016.  godine  osnovana   grupa  građana  „Za napredniji Čačak“,  sa  idejom  da   znanjem,  radom i poštenjem   doprinesu  opštem  interesu grada u kome žive i rade, a samim tim i boljem životu svojih sugrađana.

Poštujući obrazovanje i stručnost dr Aleksandra Radojevića, uspehe u struci,  njegovu podršku svim progresivnim idejama, prišli su mu građani sa željom da se bore za svoju budućnost – dostojanstvo i interese običnog čoveka, za bolji Čačak.

 Na aprilskim izborima 2016. godine građani su, ceneći ovu opciju kao jedinu lokalnu, građansku, ukazali poverenje, tako da 6 odbornika grupe  građana  „Za napredniji Čačak“ učestvuje u radu lokalnog parlamenta. Branimo ideje oko kojih smo se okupili: socijalnu pravdu, popravljanje stanja u zdravstvu, zapošljavanje građana, urbanistički planovi i razvoj grada, razvoj poljoprivrede,  argumentovano i utemeljeno, istovremeno nudeći  predloge rešenja.

Dr Aleksandar Radojević istrajava u borbi za običnog čoveka, ukazujući na probleme dostupnosti i kvaliteta zdravstvenih usluga, uslove rada u zdravstvenim ustanovama, zalažući se za pravo na zdravstvenu zaštitu  svih naših sugrađana, ukidanje listi čekanja, dobru obezbeđenost zdravstvenih ustanova kadrovima, opremom i  lekovima što su neophodni preduslovi za kvalitetno lečenje građana.

Godinu smo stariji i organizovaniji, otvoreni za nove ljude, ideje, sugestije, nastojimo da ohrabrimo i obrazovanog i običnog čoveka da pokrene inicijativu i da se uključi u rešavanje evidentnih problema u našem gradu, da ponovo budemo uspešna, poželjna sredina za život i rad i nas i naše dece.

Informativna služba grupe građana

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *