Takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju – NTI2019

U četvrtak, 18. aprila od 12 sati, Naučno tehnološki park Čačak u maloj sali Doma kulture organizuje prezentaciju Nacionalnog takmičenja zanajbolju tehnološku inovaciju.

Misija Takmičenja za najbolju tehnološku inovaciju NTI2019 jeste promovisanje preduzetničke inovativne klime u Srbiji i pomoć potencijalnim i postojećim visoko-tehnološkim preduzetnicima/ istraživačima, koji su spremni i sposobni da sopstvene ideje i invencije pretoče u tržišno priznate inovacije.

Učešće na Takmičenju, osim nagrada, svim takmičarima obezbeđuje:

• besplatnu stručnu pomoć u vidu edukacije kroz treninge i konsalting
• besplatnu medijsku podršku
• kontinualno praćenje i pomoć u godinama koje slede nakon završenog
učešća na Takmičenju.

Takmičenje organizuje Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije u saradnji sa: Fakultetom tehničkih nauka iz Novog Sada, Tehnološko-metalurškim fakultetom iz Beograda, Privrednom komorom Srbije, i Radio televizijom Srbije i Vojvodine.

Za petnaest godina, kroz takmičenje je prošlo preko 2.600 timova, koje je činilo 8.500 takmičara (predstavnika privatnih kompanija, inovatora, istraživača i studenata), a oni su kreirali preko 1.000 biznis i marketing planova. Edukacija, koja je zapravo suština takmičenja, je organizovana kroz više od 430 treninga iz različitih oblasti, od važnosti za pokretanje i vođenje inovativnog biznica.

Naučno tehnološki park Čačak svim zainteresovanim timovima i pojedincima nudi stručnu i tehničku podršku pri apliciranju na takmičenje.

Prijavljivanje na Nacionalno takmičenje za najbolju tehnološku inovaciju traje do 30. april 2019. Početni nagradni fond iznosi 5.000.000 dinara.

TIM Naučno tehnološkog parka Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.