Promocija novog albuma orkestra „Stari Grad“

Orkestar „Stari Grad“ je u beogradskoj Riznici Vina, 22.oktobra, predstavio svoj novi, debi album u izdanju PGP-RTS-a „Nebo iznad starog grada“.

Osim novih pesama, poput Nema meni sna, Kišobran, Oprosti, izvedeni su i neki starogradski hitovi, čime su članovi orkestra opravdali odavno stečen epitet orkestra koji „slavi život, donosi vedro raspoloženje, budi najuzvišenije emocije i rasplamsava radost“.

Promociji su prisustvovali predstavnici medija, prijatelji orkestra i saradnici PGP-RTS-a, koji su mogli da uživaju u vrhunskom sadržaju, atmosferi i probranim vinima.

Album „Nebo iznad starog grada“ predstavlja zaokruženu, muzičku celinu sa deset iskrenih tekstova, uz koje čovek može da se raduje, tuguje, veseli i uživa iz srca i duše.

Više informacija o albumu možete pronaći na zvaničnoj stranici orkestra https://starigrad.co.rs .

PR tekst

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *