Raznovrstan filmski program Doma kulture

MALI VITEZ TRENK (Sinhronizovan)

Petak 23, subota, 24. i nedelja 25. septembar od 18:00

Radnja je smeštena u srednji vek među vitezove, ulične svirače i zmajeve. Ovoje priča o dečaku koji mora da nauči šta je junaštvo i hrabrost, pre nego što od siromašnog kmeta na imanju izraste u sjajnog viteza.

Junacima ovog animiranog ostvarenja glasove su pozajmili Mateja Vukašinović, Milan Gromilić, Dragan Vujić Vujke, Leontina Vukomanović.

ZAŠTITNIK

Petak 23. subota 24. i nedelja 25. septembar od 22:15

Šesnaestogodišnja ćerka bivšeg osuđenika Džona Linka upala u probleme sa nasilnim dilerima droge. Iako se donekle primirio i privremeno odustao od svojih ranijih burnih aktivnosti, Džon biva uvučen u igru na ivici zakona i razuma, kako bi zaštitio svoju otuđenu ćerku.

Glavne uloge igraju Mel Gibson, Erin Morijarti, Dijego Luna, Majkl Parks

OČEVI I KĆERI

Petak 23, subota 24. i nedelja 25. septembar od 20:00

Pisac, dobitnik Pulicerove nagrade, udovac i otac kćeri, nakon doživljenog nervnog sloma, odlazi u mentalnu ustanovu. Razdvojenost ostavlja dubok trag u njihovim životima, naročito u životu njegove miljenice. Godinama kasnije, kao odrasla devojka, Keti ima duboki strah od vezivanja. Umesto da investira u ljubav, ona se prepušta kratkim vezama, kako bi izbegla osećanja straha, stida, besa i razočarenja… Dok u njen život ne uđe poseban mladić sa kojim ima šansu.

Glavne uloge tumače Amanda Sejfried, Rasel Krou, Dajan Kruger, Aron Pol, Džejn Fonda

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.