Šest novih vidikovaca u Zapadnoj Srbiji

Turistička organizacija Zapadne Srbije raspisala je tender za izgradnju i dogradnju šest novih vidikovaca na području ove regije. Rok za podnošenje ponuda je 14. jul.

Vidikovac Banjska stena, foto: PressLider

Radovi se izvode u okviru projekta „Unapređenje postojećih i izgradnja novih vidikovaca u turističkoj regiji Zapadna Srbija“ koji finansira Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija.

Radovi se odnose na dogradnju vidikovca Veliko Zabučje u Užicu, izgradnju vidikovaca Sokolarica u Nacinalnom parku Tara u Bajinoj Bašti, Savina stolica na Zlataru, Obadovo brdo na Zlatiboru, Loret u Požegi i Gradina u Arilju.

U prošloj godini uređeno je i izgrađeno deset vidikovaca u zapadnoj Srbiji od kojih su dva u Bajinoj Bašti. Postavljen je panoramski durbin na Banjskoj steni na Tari i uređen vidikovac Kapija Podrinja na Povlenu.

Izvor: Drina info

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *