Tradicionalni turnir Lučani 2016

Lučani – Petnaestog juna startovao je tradicionalni turnir u malom fudbalu koji ove godine nosi naziv „Lučani 2016“.Takmičenje se održava povodom Dana opštine Lučani(10.jun) a majstori „petoparca“ nadmeću se za nagradni fond od 200 000 dinara.

luč

 foto:Miroslav Todorović

Novčano će biti nagrađene prve tri ekipe,dok će prigodne nagrade biti dodeljene i najboljem igraču,najuspešnijem strelcu i najistaknutijem golmanu.Generalni pokrovitelj turnira je fabrika „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana a celokupnu manifestaciju podržali su i mnogobrojni lokalni privrednici.

IMG_20160622_220756

 foto:Miroslav Todorović

Ovogodišnji učesnici dolaze iz Lučana, Čačka, Požege, Kosjerića, Gornjeg Milanovca,Valjeva i Ivanjice.Ukupno je startovalo 14 timova u tri takmičarske grupe.Sinoć je završena grupna faza nadmetanja,pa su poznati svi četvrtfinalisti.
Sve susrete turnira sude arbitri futsala Marko Marković(Guča) i Bojović Ivan(Lučani).
Polufinalne utakmice,na programu su u petak,kada ćemo saznati imena ekipa koje će se boriti za treće mesto,odnosno za glavnu nagradu.

Izvor: PressLider/Miroslav Todorović

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *