„Na Drini ćuprija“ otvorila Jugoslovenski pozorišni festival

Užice – Predstavom „Na Drini ćuprija“ SNP iz Novog Sada sinoć je u Užicu otvoren 21. Jugoslovenski pozorišni festival „Bez prevoda“ pod geslom „Ovo je vreme iskočilo iz zgloba“. Ta regionalna pozorišna trajaće do 14. novembra, a ove godine je okupila predstave iz Srbije, Hrvatske i Crne Gore po izboru selektora Zorana Stamatovića i Bojana Munjina.

Da kultura u Srbiji nije na izdisaju, pokazali su Užičani jer na izvođenju Andrićevog dela u prepunoj sali Narodnog pozorišta tražila stolica viška. Putem fotogragija, Presslider će pokušati da Vam dočara magiju sa pozorišnih dasaka.

5

4

3

2

1

Izvor: PressLider

Foto: PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *