Lučani: Tri lica teško povređena u saobraćajnoj nezgodi

Policijska uprava

Prema informacijama Iz Uprave saobraćajne policije u protekla 24 sata u Moravičkom okrugu dogodile su se dve saobraćajne nezgode. Jedna u Lučanima u kojoj su četiri osobe povređene, tri sa teškim telesnim povreda i jedna sa lakim. Druga saobraćajna nezgoda dogodila se u Gornjem Milanovcu, u kojoj pored pričinjene materijalne štete nije bilo povređenih putnika.

Radarska kontrola će danas do 16 časova biti na glavnim saobraćajnicama.

Elektrosnabdevanje

Snabdevanje strujom u Čačku, Gornjem Milanovcu i Ivanjici jutros je uredno. Na području Dragačeva registrovan je kvar u Donjem Dubcu u zaseoku Tadići koji će biti saniran u toku prepodneva.

Iz pogona Elektrodistribucije u Guči najavljuju radove na niskonaponskoj mreži, zbog kojih će od 20. februara do 20. marta svakodnevno dolaziti do povremenog nestanka električne energije u vremenu od 7.00 do 17.00 časova na području Turice u zaseoku Simeunovići i na području Kaone u zaseok Lazovići.

Na području Ivanjice zbog radova na niskonaponskoj mreži u ponedeljak, 20. i utorak, 21. februar u vremenu od 09.00 do 14.30 časova bez struje će biti zaseok Vujaši u Beloj Crkvi, dok će od 20. do 22. februara od 09.00 do 16.00 časova bez napona ostati deo Radaljevog Polja od Pejovića do Prilika.

Vodosnabdevanje

Prema informaciji iz čačanskog Vodovoda jutros je došlo do pucanja cevi u Ulici 605 na Topalovom brdu. Kvar će biti saniran do 12.00 sati kada se očekuje da snabdevanje vodom bude normalizovano. U ostalim delovima grada isporuka vode je uredna. U Gornjem Milanovcu nema kvarova na vodovodnoj mreži, isporuka vode je uredna.

Hitna pomoć

Hitna pomoć u Čačku u protekla 24 sata intervenisala je 62 puta. U ordinaciji je zabeleženo 28 pregleda a kućnih poseta je bilo 34. U Hitnoj medicinskoj službi u Gornjem Milanovcu lekari su pregledali 27 pacijenata a obavili su i 13 kućnih poseta, dok su ivanjički lekari imali 66 hitnih intervencija, od kojih četiri na terenu.

Biometeorološke prilike

Biometeorološke prilike mogu izazvati pojačanje tegoba kod hroničnih bolesnika. Astmatičarima i osobama sa obolјenjima srca se savetuje opreznost. Od meteoropatskih reakcija mogući su glavobolјa, reumatski bolovi i neraspoloženje. Neophodna je dodatna pažnja u saobraćaju.

Porodilište

Tokom protekla 24 sata u Porodilištu čačanske Bolnice rođen je jedan dečak, ista situacija je i u Gornjem Milanovcu.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *