Film „Ukras sveta“ na festivalu u Dubajiu

Požega – Dokumentarac Ukras sveta, Stefana Krasića, snimljen u okviru kampa Interakcija, biće prikazan u takmičarskom programu filmskog festivala Original Narrative u Dubaiju.

U nedelju, 26. marta 2017. godine od 16.30h, u sali Američkog univerziteta u Dubaiju, u takmičarskom programu Studentskog filmskog festivala kratkometražnog filma Original Narrative, prikazan je Ukras sveta, Stefana Krasića.
Ovogodišnji festival biće održan od 25. do 27.marta i biće prikazano 39 dokumentarnih, kratkih igranih i animiranih filmova iz različitih krajeva sveta.

Ukras sveta, do sada, osvojio je nekoliko nagrada, između ostalih i Zlatnu plaketu Beograda za najbolji domaći film u selekciji kratkometražnog dokumentarnog filma na prošlogodišnjem, 63. Beogradskom festivalu dokumentarnog i kratkometražnog filma (Martovski festival).

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *