19 Medalja na Prvenstvu Srbije ZA KARATE CENTAR DBA

19 Medalja na Prvenstvu Srbije

Vrednim radom, vežbom i velikom verom postižu se sjajni rezulatati.  Ovog vikenda sjajni plasmani za Karate Centar DBA.  Prvenstvo države održano je 28.05.2023. godine u Kraljevu u organizciji Srpske Tradicionalne Karate Do Federacije. Takmičenje je okupilo oko 300 takmičara iz 23 kluba širom Srbije . Čast da nastupi imao je i Karate Centar DBA kojeg  je predstavljalo  15 takmičara.  Svome klubu mladi karatisti doneli su  19 medalja,  6 zlatnih, 5 srebrnih i 8 bronzanih medalja:

Sofija Gostić                                    1. Mesto kate pojedinačno

Sara Jovanović                               1. Mesto kate pojedinačno

Uroš Petrović                                3. Mesto kate pojedinačno

Helena Todorović                        2. Mesto kate pojedinačno

Anđela  Ivanković                        3. Mesto kobudo

Nevena Radosavljević                3. Mesto kate pojedinačno

Aleksandra Radosavljević          3. Mesto kate pojedinačno

Branko Nikolić                              1. Mesto Tamashiwari

Ognjen Ivanković                        1. Mesto enbu                  3. Mesto kobudo

Marko Tešić                                 3. Mesto kate pojedinačno      2. Mesto kobudo

Tijana Milić                                 3. Mesto kate pojedinačno      3. Mesto kobudo

Viktor Arizanović                         1. Mesto Fuku go

  1. Mesto enbu
  2. Mesto kate pojedinačno
  3. Mesto ko go kumite
  4. Mesto kobudo

Bez plasmana ovoga puta Dunja Tatović, Mina Nikolić i Marko Jaćimović.

Veoma sam zadovoljan rezultatima koje smo postigli. Čast je biti deo ovakvog događaja kao i učestvovati. Konkurencija je bila izuzeto jaka, svi takmičari pokazali su kvalitet i veliku želju za pobedom. Naši članovi su nastupili hrabro i odlučno, te sam jako zadovoljan postignutim rezlutatom. Velika je čast dobiti bilo koju medalju jer su svi takmičari jedni od najboljih u državi, te da svi daju sve od sebe na tatamiju. Vredno smo radili i vežbali i ovi rezltati su potvrda našeg rada. Drago mi je da su deca zadovoljna i srećna i da sa nestrpljenjem isčekuju nova takmičenja. Nastupio sam u disciplini Tamashivari i osvojio prvo mesto. Sva se deca više obraduju kada trener donese neko odličje, budu izuzetno ponosni. Drago mi je da je tako jer sam i ja ponosan na njih. Pred nama je mali odmor od takmičenja, ali ćemo tokom čitavog leta imati treninge i pripremati se za nove izazove koji nas očekuju već od septembra. Čestitam svim članovima na osvojenim plamanima. Veliko hvala roditeljima i prijateljima kluba koji su nas podržali, sve nam to znači puno.

——————————————————————-

Sportsko karate udruženje „KARATE CENTAR DBA“

www.karateklubcentardba.com

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *