Pobeda Lučanaca u prijateljskom susretu

Mladost Lučani – Mladost Podgorica 3:0(2:0)
Stadion: Palisad
Gledalaca: 100
Sudija: Nedeljković(Užice)
Strelci: Jovanović u 5`, Odita u 32`(iz penala), Golubović u 75`

Mladost Lučani: Krznarić, Pešić, Saničanin, Milošević, Protić R, Pejović, Tumbasević, Radivojević, Jovanović, Odita i Zvrko. Drugo poluvreme počeli: Ružić, Andrić, Šatara, Rakočević, Protić M, Luković, Gavrić, Milosavljević, Mišel, Luka i Golubović.
Mladost Podgorica: Ljuljanović, Rabrenović, Jelić, Kopitović, Radulović, Raičević, Kaluđerović, Lazarević, Petrović, Oleg i Vlaisavljević. Drugo poluvreme počeli: Radović, Djurišić, Igumanović, Kopitović B, Lakić, Roganović, Novović, Burzanović, Kopitović, Musić, Stjepović.

Foto: FK Mladost
Foto: FK Mladost Lučani

U duelu imenjaka iz Lučana i Podgorice, uspešniji su bili Dragačevci i zasluženo slavili pobedu rezultatom 3:0. U ovaj susret ekipe su ušle sa različitim ambicijama. Šef stručnog štaba lučanske Mladosti Nenad Milovanović, kako je i ranije najavljivao, još uvek  podjednako pruža šansu svim igračima, dok se ekipa iz Podgorice uigrava i pokušava što spremnije da dočeka drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će im za 10 dana protivnik biti bugarski Ludogorec.

Foto :FK Mladost
Foto :FK Mladost Lučani

Prvo poluvreme u potpunosti je pripalo ekipi iz Lučana. Već u 5.minutu posle dubinske lopte Radivojevića, Jovanović postiže pogodak preciznim udarcem iskosa sa desne strane. Posle penala koji je napravljen nad Pejovićem u 32.minutu, Odita povećava prednost na 2:0.Tokom prvog dela igre ekipa iz Lučana je dominirala na terenu, a jedinu šansu za postizanje gola Podgoričani su imali preko Petrovića, čiji je udarac zaustavio golman Krznarić.
U drugom poluvremenu obe ekipe su izvele nove sastave na teren ali su lučanski plavo-beli opet bili bolji. U 75.minutu posle sjajne akcije igrača sredine terena, sam ispred golmana Podgoričana našao se mladi Golubović i postigao pogodak za konačnih 3:0.
Mladost će na pripremama na Zlatiboru odigrati još šest prijateljskih utakmica i to: 06.jul(Napredak – dve utakmice), 09.jul(Spartak Subotica), 12.jul(Borac Banja Luka), 13.jul(Jagodina) i 16.jul(Javor).

Izvor: PressLider/FK Mladost Lučani

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *