Miloš Veselinović: „Strpljenjem ka uspehu“

Ivanjica – Javor Matis je tokom leta ozbiljno rekonstruisao tim. Otišli su Dražić, Docić, Gajić, Crnomarković, Ađuru, ali je zato ekipa dobro popunjena u svim linijama tima. Novi šef struke Miloš Veselinović pokušao je tokom priprema da stvori što kompaktniju celinu ali kako i sam kaže vreme je najveći neprijatelj.

,, Mi smo u procesu stvaranja tima čije se konture jasno naziru, ali moramo biti  strpljivi sa uklapanjem novajlija .Dovedeni su igrači koji bi svojim kvalitetom trebali da utiču na dobru igru ivanjičkog superligaša ali za to će sigurno trebati još vremena“, rekao je Veselinović.

Foto: fkjavor.com
Foto: fkjavor.com

Žreb je hteo da prvi protivnik bude upravo ekipa koji je Veselinović vodio u prethodnom prvenstvu, Radnik iz Surdulice. Po rečima mladog stručnjaka on poznaje klub i grad ali daleko od toga da poznaje ekipu Radnika, jer su i oni napravili velike promene u igračkom kadru. Biće to velika nepoznanica i za jednog i drugog trenera jer ni oni sami ne mogu da znaju šta mogu da očekuju od prvog kola.

Utakmica između Radnika i Javor Matisa igra se u subotu sa početkom u 20 sati.

Izvor:PressLider/fkjavor.com

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *