Aktivnosti u FS Grada Čačka: LIGA BEZ BRIGA

Čačak – U sklopu akcije pomoći fudbalskim klubovima sa teritorije našeg grada, juče su u prostorijama FS Grada Čačka podeljene po dve lopte svim članovima Gradske lige Čačak. Predstavnike klubova pozdravili su sekretar Petar Davidović i predsednik FS Grada Čačka Zoran Vujičić.

– Zahvaljujući angažovanju pre svih vas iz klubova, i nas iz saveza, došli smo do toga da Gradska liga Čačak funkcioniše gotovo bez ikakvih problema – naglasio je Vujičić i dodao: Savez čini koliko može da pomogne pre svega u opremi, ali i finansijski, a članovi lige su najzaslužniji što takmičenje protiče u fer i sportskoj borbi na terenu. Iz godine u godinu povećava se i broj klubova, tako da u ovoj sezoni nastupa 14 ekipa. Zahvaljujući uvažavanju i poštovanju između samih klubova i klubova i saveza, poslednjih godina primetan je i trend smanjenja javnih opomena igračima na samim utakmicama, kao i drugih prekršaja koji bi zahtevali kažnjavanje samih učesnika. To je u znatnoj meri olakšalo posao i organima koji vode takmičenje i doprinelo kompletnom utisku kada je reč o ovom rangu takmičenja. Savez će učiniti sve što je u našoj moći da se taj trend i nastavi, pomagaćemo i dalje koliko budemo mogli, a na klubovima je da neguju fer-plej i da pobednika odlučuje isključivo sportska i viteška borba na samom terenu – zaključio je čelni čovek gradske fudbalske organizacije.
Predstavnici nekoliko klubova izrazili su posebnu zahvalnost čelnicima FS Grada Čačka, bez čije pomoći, po njihovim rečima, teško da bi uopšte i učestvovali u takmičenju.

Predsednik FS Grada Čačka Zoran Vujičić

– S obzirom na to da smo se prošle godine uključili u takmičenje, nismo imali pomoć iz budžeta grada, pa nam je savez otpisivanjem duga, praktično omogućio da se uopšte takmičimo i završimo prethodnu sezonu – istakli su predstavnici Remonta i Gladijatora i naglasili: Osim finansijske, pomogli su nam i u opremi, što nam je znatno olakšalo da prebrodimo sve probleme u prethodnoj godini.

Sličnog mišljenja su bili i predstavnici ostalih klubova, koji su osim saradnje sa savezom, istakli i pomoć koju dobijaju iz budžeta Grada Čačka, što im sve zajedno omogućava da funkcionišu i ispune uslove za takmičenje.

Predrag Kovačević

Foto: D. Radišić Lejča

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.