Atletika je kraljica sportova a oni naši mali JUNACI

Čačak – Na tradicionalnom višeboju za pionire (trčanje na 60 metara, skok u dalj, bacanje vorteksa) održanom u urganizaciji AK “Karanovac” u Kraljevu odlične rezultate imali su najmlađi članovi AK “ČAAK”.

Jana Gajlović 1. mesto i Đurđa Gajlović 3. mesto

Jana Gajlović zauzela je 1. mesto, dok je njenoj sestri Đurđi Gajlović pripalo 3. mesto (kategorija 2009. i 2008. godište).

Iva Zelenović 1. mesto

Uspešan nastup imali je i Iva Zelenović ponevši nasjajnije odličje (kategoriji atletske škole 2006. i 2007. godište), a Marjan Milovanković je u jakoj konkurenciji mlađih pionira (2004. i 2005. godište) bio je 3. mesto.

Marjan Milovanković 3. mesto

Posebno interesovanje i oduševljenje gledalaca na ovakvim takmičenjima uvek izazivaju najmlađi. Vuk Grujić i Dar Pravdić (2009. i 2008.) su zauzeli 2., odnosno, 3. mesto i time upotpunili uspeh AK „ČAAK“.

Vuk Grujić 2. mesto i Dar Pravdić 3. mesto

Zapažene rezultate ostvarili su Ivica Prelić (4. mesto), Anđela Gajlović (5. mesto), (Jović Nađa 5. mesto), Aleksandar Grujić (6. mesto), Pravdić Gala i Radovanović Kristin( 7. mesto) i Jezdimirović Marta (10. mesto) u svojim kategorijama.

Posebna pažnja u ovom čačanskom klubu posvećena je radu sa mladim talentima, što pokazuju njihovi sve bolji rezultati na takmičenjima.

“AK ČAAK” se pojačao u stručnom radu sa novim trenerima profesorom Srđanom Jovićem i mladom Ivanom Vuković koja u Beogradu završava trenersku školu.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.