Čačanska bolnica ostaje u dosadašnjem sistemu rada

Čačak – Prema rečima rukovodioca radnog tima, dr Mihaila Lukovića, dobijanjem narađenja da se nova bolnica u Čačku ubaci u kovid sistem sve službe su krenule da prave strategiju kako bi odgovorili tom zahtevu.

„Mi smo predložili Ministarstvu da nam dozvoli da staro odeljenje rehabilitacije rehabilitujemo kao prostor, pa da tako dobijemo 220 mesta i ostanemo u sadašnjem sistemu rada. Izašli su nam u susret i mnogo im hvala, pre svega zbog građana Čačka koji neće morati da strepe šta će biti sa hitnim slučajevima. Hvala što su imali razumevanja da pomere svoju prvobitnu odluku što se retko dešava, ali svi mi radimo u korist građana. To nam je u ovom trenutku dosta značilo jer je ta transformacija nosila sa sobom određene rizike, a svi se trudimo da rizik bude što manji“, istakao je dr Luković dodajući da se kao Rukovodilac radnog tima u ime svih zahvaljuje Ministarstvu zdravlja na razumevanju, kako kaže, što im je omogućeno da probaju da održe rad bolnice u ovoj formaciji.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.