Konkurs za najbolju fotografiju učenika Moravičkog okruga

Čačak – Povodom 54. „Disovog proleća”, Gradska biblioteka „Vladislav Petković Dis” i Odbor Disovog proleća raspisuju Konkurs za najbolju fotografiju učenika osnovnih i srednjih škola Moravičkog okruga.

Stručni žiri će nagraditi po tri najbolje fotografije u dve kategorije (učenika osnovnih i srednjih škola). Žiri će takođe izabrati veći broj kvalitetnih fotografija za zajedničku izložbu koja će biti održana krajem maja 2017. godine, a na kojoj će biti dodeljene nagrade.

Konkurs je otvoren za učenike osnovnih i srednjih škola Moravičkog okruga, koji pojedinačno mogu poslati do tri (3) fotografije. Fotografije slati isključivo u digitalnoj formi, putem elektronske pošte na fotografija@cacak-dis.rs ili ih dostaviti na kompakt disku ili fleš memoriji u prostorije Biblioteke, Gospodar Jovanova 6, 32000 Čačak, saopšteno je iz GB.

Uz fotografije dostaviti i prijavu koja sadrži ime i prezime autora, adresu elektronske pošte, kontakt podatke, naziv škole, razred i odeljenje. Fotografije će biti sačuvane u digitalnoj arhivi Zavičajnog odeljenja.

Krajnji rok za slanje fotografija na konkurs je 20. april 2017.

Tekst konkursa objavljen je na veb sajtu Gradske biblioteke Čačak. Dodatne informacije potražite na fotografija@cacak-dis.rs ili na telefon 032/222-098.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.