DO NOVE MEHANIZACIJE NIKAD LAKŠE!

DO NOVE MEHANIZACIJE NIKAD LAKŠE!

Kompanija „KRUŠKA”, ovlašćeni distributer i serviser traktora i gotovo svih domaćih i uvoznih brendova poljoprivredne mehanizacije

DO NOVE MEHANIZACIJE NIKAD LAKŠE….

Kupovina poljoprivredne mehanizacije nikada nije bila lakša. Subvencije za nabavku mehanizacije su sve veće, kao i kreditna podrška. Poljoprivredni proizvođači imaju mogućnost nabavke mehanizacije putem kredita, uz povoljne  kamatne stope i prihvatljive rokove finansiranja. Takođe, nabavkom nove mehanizacije poljoprivredna gazdinstva stiču i pravo na povraćaj – subvencije za nabavku poljoprivredne mehanizacije, koje se mogu dobiti isključivo za novu poljoprivrednu mehanizaciju. Nabavku nove poljoprivredne mehanizacije subvencionišu lokalne samouprave – opštine i gradovi, kao i država, preko Ministarstva poljoprivrede – Uprave za agrarna plaćanja. Pored navedenih podsticaja, poljoprivrednim proizvođačima su na raspolaganju i sredstva evropskih i svetskih fondova (IPARD I svetska banka), gde se mogu ostvariti visoki povraćaji za nabavku traktora i poljoprivredne mehanizacije. 

Kompanija „KRUŠKA” je ovlašćeni distributer i serviser traktora i gotovo svih domaćih i uvoznih brendova poljoprivredne mehanizacije. Društvo je ovlašćeni serviser i distributer traktora Solis, Yto, Zetor, Belarus, Mahindra, Lovol, IMT… Pored toga, u svojoj ponudi ima i sve druge brendove evropskih i svetskih proizvođača.  Kompanija ima stručne službe za servis mehanizacije i traktora. Službe su osposobljene i izlaze na teren u roku od 24 sata. Takođe, kompanija ima na raspolaganju i edukovane kadrove koji korisnicima daju smernice i uputstva za pravilno i optimalno korišćenje mehanizacije, kao i podešavanje na terenu.

Kompanija KRUŠKA – mehanizacija je ovlašćena za prodaju i servis programa FPM “Agromehanika” Boljevac, koji obuhvata mašine za košenje, sakupljače  i rasturače sena, mašine za obradu zemlje (pomerljive freze, teške freze, rotacione grabulje), komunalni i motorni program (motokosačice, parkovske kosačice, motokultivatori, priključci za motokultivatore, motokopačice). Takodje, ova  čačanska kompanija je i ovlaščeni prodavac i serviser programa FM “Morava” Požarevac (motorne prskalice, motokultivatorske, nošene i vučene traktorske prskalice i atomizeri). U prodajnom asortimanu se nalaze i traktorske prikolice (“Majevica” Bačka Palanka), traktorske cisterne (“Majevica” Bačka Palanka), pneumatske sejalice, setvospremači, kembridz valjci, plugovi i sva ostala priključna mehanizacija… Tu je i program utovarivača “Ferocoop” Temerin, rasipači ormarić, setvospremači i pipalice “Semaljević”, kao i mnoga druga oprema i mašine…

Koristeći znanje i iskustvo našeg  prodajnog tima, zainteresovani  kupci dobijaju informacije, smernice i podršku za dobijanje kredita kod komercijalnih banaka za nabavku poljoprivredne mehanizacije. Pored toga, kod nas dobijate i urednu dokumentaciju koja je neophodna za dobijanje subvencija. Takodje, ova kompanija je i ovlašćeni konsultant za program subvencija Svetske banke koji se sprovodi preko Ministarstva poljoprivrede, kao i IPARD programa. Pored toga, kupac dobija i neophodne informacije za sve ostale subvencije koje se realizuju preko Ministarstva poljoprivrede, Uprave za agrarna plaćanja i lokalnih samouprava. Generalno, kupac mehanizacije i traktora dobija kompletno rešenje za realizaciju investicije.

Kompanija je ispratila i aktuelnosti u e agraru i osposobljena je da korisnike uputi i da im sprovede sve aktivnosti vezane za registraciju i obnovu poljoprivrednih gazdinstava. 

Pored distribucije i prodaje, ovo društvo je ovlašćeni serviser za skoro sve brendove traktora i priključne mehanizacije. Pored rezervnih delova, ulja, akumulatora, guma, potrošnog materijala, kompanija obezbedjuje i servis u garantnom i vangarantnom roku. Tehnička ekipa servisera je mobilna i dostupna na terenu.

Svi koji su zainteresovani za nabavku poljoprivredne mehanizacije, više informacija o svim mašinama i priključnim uredjajima  iz prodajnog asortimana mogu dobiti pozivom na brojeve telefona: 

032/373-323,  032/ 809-333, 066 /373 323 ili lično u prostorijama Kompanije – Prodajni centar “KRUŠKA” Mojsinje, kod Čačka

office@kruskashop.rs

Celokupnu ponudu naših proizvoda i usluga možete videti i na sajtu: www.kruskashop.rs

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *