Edukativni centar „ALGEBRA XY“: Pripremna nastava za polaganje male mature

Edukativni centar „ALGEBRA XY“, Vojvode Stepe broj 97 u Čačku, organizuje školu matematike ALGEBRA namenjenu predškolcima i osnovcima, kao i pripremnu nastavu za polaganje male mature

Kako se iz godine u godinu pravila o polaganju završnog ispita u okviru osmogodišnje škole, odnosno takozvane male mature menjaju, ne čudi što i učenici, a posebno njihovi roditelji dosta ranije počinju da razmišljaju o tome kako da se na najbolji mogući način pripreme za polaganje svih pet predmeta.

Samim tim mnogi roditelji će odlučiti da svom detetu omoguće da pohađa određenu pripremnu nastavu za polaganje male mature, kako bi osvojilo što više poena i na taj način dobilo mogućnost da upiše upravo onu srednju školu koju želi.

Edukativni centar „ALGEBRA XY“ pored programa kojima se najmlađi uvode u svet matematike, pomoći u savladavanju školskog gradiva, dodatnog rada sa nadarenim učenicima nudi i organizovanje pripreme za polaganje završnog ispita, takozvane male mature.

„Matematiku deca obično ne vole, ali baš tome služi naša škola, da učenici zavole matematiku. Matematikom razvijamo logiku, treniramo um i rešavamo probleme“, rekla je za PressLider vlasnica škole, profesor matematike Jelena Parezanović, dodajući da se časovi održavaju u grupi do osam učenika u adekvatno opremljenim prostorijama.

U edukativnom centar „ALGEBRA XY“ rad će primarno biti usmeren na poteškoće koje polaznici imaju sa određenim oblastima, kako bi što lakše savladali prepreke koje im postavljaju testovi koji se polažu u okviru male mature iz različitih predmeta (srpskog jezika i književnosti, matematike i kombinovanog testa koji se sastoji od pet predmeta).

Za sva pitanja ili eventualne nedoumice koje imate u vezi sa grupnom pripremnom nastavom za polaganje male mature, ukoliko vas zanimaju privatni časovi srpskog jezika, matematike, sve informacije dobićete na broj 0642454774.

PressLider / Marina T.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.