Filmski program Doma kulture

„SPOКOJ“, Ponedeljak-utorak 04. i 05. mart, Velika sala u 18:00

Serenity, SAD, 2018, 106 min, drama, triler


Misteriozna prošlost kapetana ribarskog broda neočekivano se vraća i progoni ga. U isto vreme prati ga i bivša supruga, očajnički moleći za pomoć, zaljubljujući se u novu stvarnost, koja možda i nije onakva kako je ona vidi.
Uloge: Metju Mekonahi, En Hatavej, Dajen Lejn
Režija: Stiven Najt

„PSI UMIRU SAMI“, Ponedeljak-utorak 04. i 05. mart
Velika sala u 20:00

Srbija, 2018, 90 min, triler


Viktor napušta haotični život prestonice i sa psom Aresom vraća se u porodičnu kuću na Tari. Sticajem okolnosti u kuću prima Milicu, ekološkinju, distanciranu, tajnovitu mladu ženu. Malo pre njenog dolaska Viktor saznaje da je šef firme za koju je godinama radio ubijen… Inspektor Goran Mirković rešava poslednji slučaj u svojoj karijeri. Slučaj koji od rutinskog posla, postaje najteži i najveći izazov u njegovoj karijeri, i lični i poslovni.
Uloge: Srđan Todorović, Miloš Timotijević, Dragan Vujić Vujke, Draginja Mileusnić, Srđan Petrović
Režija: Nikola Petrović

„MALA GOSPOĐICA DULITL“,Ponedeljak-utorak 04. i 05. mart
Velika sala u 16:00

Liliane Susewind – Ein tierisches Abenteuer, Nemačka, 2017, 102 min, igrani, porodični
SINHRONIZOVAN


Jedanaestogodišnja Lili može da priča sa životinjama! Niko osim njenih roditelja ne zna za ovaj nesvakidašnji talenat zbog kojeg je upadala u nevolje, pa njena porodica mora ponovo da se seli. Lili je obećala da će u novom domu čuvati ovu tajnu za sebe, ali to više nije moguće kada shvati da je zli kradljivac životinja oteo Ronija, bebu slona iz lokalnog zološkog vrta. Zajedno s novim prijateljem Džesom, Lili kreće u akciju!
Uloge: Irina Arsenijević, Tamara Aleksić, Stefan Buzurović, Danijela Vranješ, Dubravko Jovanović, Dunja Jeličić, Tomislav Milovanović, Miomir Dragičićević
Režija: Joakim Masanek

PressLider / Dom kulture Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.