Fudbalski klub BIP nagradio NAJBOLJE u 2017.

Čačak – Fudbalski klub BIP, ravno deceniju u radu sa mladjim kategorijama, na svečanosti u Gradskoj bašti, u prisustvu brojnih prijatelja, nagradio je najbolje u 2017. godini.

Žarko Vukajlović

Ako bi se u najkraćem opisao sistem funksionisanja Fk Bip, klub koji uz porodičnu atmosferu omogućava deci da se bave sportom i igraju fudbal, a ljude koji su u klubu pre svega veže prijateljstvo.

Najzaslužnijima su uručene plakete i priznanja, gde domaćin Nenad Stanković, predsednik kluba, nije zaboravio PuđFuija, Mićka, Gaga, Darka, Mića, Neška, Zoća, Keksa, Mirka, Pecu, Gorana, Aca, Jakđu, Prća, Dejana, Ivana, Bobana, Sloba i naravno igrače.

Veljko Kijevčanin

Ove godine priznanje za najušpesnjijeg golmana našlo se u rukama Žarka Vukajlovića, za najboljeg igrača omladinske selekcije Vladana Pavlovića, za najboljeg igrača kadetske selekcije Luke Đokovića. Za najboljeg igrača u protekloj deceniji Veljko Kijevčanin, za najboljeg trenera Milutin Marušić  i posebno priznanje za prvog klubskog reprezentativca Uroša Milovanovića.

Uroš Milovanović

Svi su bili jedinstvenog stava, da je klub uspešno zavrsio godinu, pre svega potpisom ugovora o poslovnoj-tehničkoj saradnji sa fudbalskim klubom “ Kinder“, omogućio da se nemora plašiti za budućnost, navode iz FK Bip.

Milutin Marušić

2018. godina velikih jubileja, 40 godina kluba i 10. memorijalni turnir “ Jovan Gojković – Cune i Vladimir Toković – Toko“, obavezuje ove ljude da na najbolji način, kao sto su i navikli fudbalsku javnost, reprezentuju svoj klub.

PressLider / FK BIP