Grad Čačak potpisuje ugovor o pružanju usluge personalne asistencije

Čačak – Grad Čačak i Centar za samostalni život osoba sa invaliditetom Srbije potpisaće u četvrtak, 18. januara 2018. godine u 12 sati, u sali Skupštine grada Čačka, ugovor o pružanju usluge personalne asistencije u vrednosti od 7 miliona dinara.

ILUSTRACIJA,dreamsteam.com

Usluga personalne asistencije nabavljena je od licenciranog pružaoca usluge. Svrha usluge personalne asistencije je pružanje odgovarajuće individualne praktične podrške koja je korisniku neophodna za zadovoljavanje ličnih potreba i uključivanje u obrazovne, radne i društvene aktivnosti u zajednici, radi uspostavljanja što većeg nivoa samostalnosti. Neposrednu uslugu personalne asistencije pruža saradnik – personalni asistent. Personalni asistent ima završenu osnovnu obuku po akreditovanom programu obuke za pružanje usluge personalne asistencije.
Jedan personalni asistent po pravilu pruža uslugu za jednog korisnika.

Planirani broj ukljucenih korisnika u uslugu je do 15 korisnika.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *