„INFO DAN“ u Čačku: Program podrške zapošljavanju mladih u IT sektoru

Čačak – Iz Kancelarije za mlade Čačak pozivaju mlade i nezaposlene sugrađane da ima se pridruže na “Info danu”, 04. maja u 15 časova, u prostorijam Omladinskog kluba koji se nalazi u Domu kulture u ulici Župana Stracimira (ulaz – preko puta kafea Proleće).

Program podrške zapošljavanju mladih u IT sektoru deo je projekta „Prave veštine po meri poslodavca“ namenjen mladima koji su nezaposleni.

IT obuka:

-HTML – HTML
-BOOTSTRAP
-jQuery
-Povezivanje BOOTSTRAP i jQuery – i njihova praktična primena
-Izrada web prezentacionog sajta

Program se organizuje kao deo projekta „Prave veštine po meri poslodavca“, koji sprovodi Razvojni biznis centar Kragujevac, u partnerstvu sa kompanijom “Croonus Technologies”, iz Čačka, sredstvima obezbeđenim od strane švajcarske organizacije Solidar Sviss SLA, kancelarija u Beogradu, u okviru programa “Dostojanstven rad”, a delom sredstava učesnika programa.

Tim Razvojnog biznis centra će vam dati odgovore na sva pitanja vezana za konkurs!

Dodatne informacije na info@rbcentar.org

Broj mesta za obuku je ograničen!

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *