IVAN ČVRKIĆ NOVI PREDSEDNIK ,,UNIJE ČAČAK 2000,,

CVETI, Slava Poslovnog udruženja poslodavaca „Unije Čačak 2000“
Izabran novi predsednik Upravnog odbora

U nedelju, 17. aprila Poslovno udruženje poslodavaca „Unija Čačak 2000“ proslavilo je svoju slavu, Cveti – Ulazak Gospoda Isusa Hrista u Jerusalim.
Sečenju slavskog kolača prisustvovali su članovi Upravnog odbora „Unije Čačak 2000“ i gosti iz drugih poslovnih udruženja.
Predsednik UO Jugoslav Lazović je predao slavski kolač novom predsedniku UO Ivanu Čvrkiću.
Jugoslav Lazović se zahvalio na dosadašnjem radu, rekavši da mu je bila velika čast obavljajući ovu funkciju. Obzirom da je predsednik iz Sekcije za poljoprivredu, udruženje je intenzivno radilo na uključivanju novih članova, domaćih proizvođača, poljoprivrednih gazdinstava u ovu sekciju. U okviru sekcije za poljoprivredu formirane su grupe za stočare, voćare i povrtare. Iz Grupe za voćare, nastalo je novo Udruženje za proizvodnju rakije, koje okuplja domaće proizvođače rakija od autohtonih sorti šljiva.
Novi predsednik, Ivan Čvrkić, i direktor porodične firme „Bin metal“ doo, zahvalio se na pruženoj podršci, istakavši da Unija sa svim njenim članovima treba da funcioniše kao jedna velika porodica, na čemu će se on posebno angažovati u budućem periodu, a kako je on i predstavnik Sekcije za metal, radiće na jačanju ove sekcije, i sprovođenju aktivnosti koje su započete u prethodnoj godini.
Nakon obraćanja predsednika, direktor Zimonjić se zahvalio prisutnima koji su došli i istako da je Unija otvorena institucija za sve privredne subjekte a ne samo za njene članove, i organizacija koja je oformljena sa zadatkom da zastupa opšte interese privrede.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *