Ivanjički mališani u predsedničkoj fotelji

Ivanjica – U okviru Dečije nedelje predsednik opštine Ivanjica Zoran Lazović ugostio je učenike i njihove nastavnike u svom kabinetu. Tom prilikom odgovarao je na pitanja mališana, prihvatio njihove predloge za bolji i zdraviji život mladih u ovom gradu, pa ih nakon toga pozvao da zamene uloge i provere da li je predsednička fotelja toliko udobna, saopšteno je iz opštine Ivanjica.

Foto: OI
Predsednik opštine Zoran Lazović sa mališanima, foto: OI

-Ovo mi je najradosniji dan od kada sam preuzeo funkciju predsednika opštine. Zadovoljstvo je videti vaša nasmejana lica, čuti pametne i iskrene predloge i ono što mogu danas da vam obećam je da ću učiti sve što je u mojoj moći da bezbrižno odrastate u Ivanjici. Predano ćemo raditi na stvaranju povoljnog privrednog ambijenta, trudićemo se da obogatimo sportske i kulturne sadržaje kako bi se sa zadovoljstvom, posle završenog fakulteta, vratili u svoje rodno mesto i stečenim znanjem i iskustvom dali nesebičan doprinos njegovom daljem razvoju – istakao je predsednik opštine Ivanjica, Zoran Lazović.

Osnovci su postavljali zanimljiva pitanja  a najviše ih je isteresovalo da li će biti novih sportskih terena, otvorenog bazena, skijališta na Goliji i dodatnih semafora u blizini škola. Oni su ukazali i na problem pasa lutalica, parkiranih automobila po trotoarima i potrebe da se ažurnije čiste ulice i odvozi smeće iz kontejnera.

Predsednik opštine Ivanjica najavio je da će najviše ulaganja  ove godine biti na planini  Goliji gde se planiraju kapitalne investicije u okviru kojih će Golija gondolama biti povezana sa Kopanikom. Takođe, projekat vredan 56 miliona dinara odnosi se na izgradnju dva otvorena i jednog zatvorenog košarkaškog terena a ubrzo će biti u fukciju i sportaka dvorana koja će kvalitetom odgovarati evropskim tekmičenjima i otvoren bazen na Jelića polju. Lazović je naglasio da će u što kraćem roku biti postavljeni ležeći policajci i svetlosna signalitacija na svim prilazima školama i frekvetnim saobraćajnicama. U planu je postavljanje i gradskog video nadzora.

Na predsednikovoj fotelji, foto: OI
U predsedničkoj fotelji, foto: OI

Nakon jednočasovnog razgovora sa mališanima prvi čovek ivanjičke opštine pozvao ih je da zamene uloge pa su dobili priliku da sednu u predsedničku fotelju i osete svu draž ali i odgovornost ovog posla.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *