Karate Centar DBA je učestvovao na takmčenju Nisijama Kup Srbije u Cacku i osvojio 39 medalja i zauzeo drugo mesto u generalnom plasmanu.

Karate Centar DBA je učestvovao na takmčenju Nisijama Kup Srbije u Cacku i osvojio 39 medalja i zauzeo drugo mesto u generalnom plasmanu.

Saopštenje

Veliki uspeh karatista DBA na kupu Srbije

„Odlučnom duhu ne postoji  reč nemoguće“ – kaže jedna Japanska poslovica koja je jedna od omiljenih poslovica Karate Centra DBA, koji su ove sedmice isto pokazali na kupu Srbije Hidateka Nišijama koji je 30.04. organizovan u Preljini pod pokroviteljstvom Srpske Tradicionalne Karate do federacije. Čast da budu tehnički organizatori istog takmičenja pripala je Karate Centru DBA, koji je zauzeo visoko drugo mesto u generalnom plasmanu. Karate Centar DBA su predstavljali 28 takmičara, koji su se takmičili u brojnim disciplinama u svojim i starijim kategorijama sa osvojenim medaljama.

Pavle Tomljanović                            3. Mesto borbe pojedinačno

Helena Todorović                             3. Mesto kate pojedinačno

 Nevena Radosavljević                   3. Mesto kihon

Luka Radosavljević                          3. Mesto kate pojedinačno

Aleksandra Radosavljević             3. Mesto kate pojedinačno

 Isidora Todorović                            3. Mesto kate pojedinačno

Magdalena Đoković                        3. Mesto kate pojedinačno

 Aleksandra Stevanović               3. Mesto kate pojedinačno

Ognjen Ivanković                             2. Mesto kate ekipno

Sofija Gostić                                       1. Mesto kate pojedinačno

Dimitrije Grujović                             1. Mesto kate pojedinačno

Marko Tešić                                        2. Mesto kate pojedinačno          3. Mesto kate ekipno

Veljko Stevanović                            3. Mesto kate pojedinačno          3. Mesto kate ekipno

Stefan Adzić                                       2. Mesto kate pojedinačno          3. Mesto kate ekipno

Pavle Avramović                               1. Mesto kate pojedinačno          1. Mesto kate ekipno

Lazar Prnjak                                        2. Mesto kate pojedinačno          1. Mesto kate ekipno

Uroš Petrović                                 2. Mesto kate pojedinačno              1. Mesto kate ekipno

 Mina Nikolić                                   3. Mesto kate pojedinačno             1. Mesto enbu

Tijana Milić                                          3. Mesto kate pojedinačno A      2. Mesto kate pojedinačno B

Marko Jaćimović                               3. Mesto kate pojedinačno A,                 3. Mesto kate pojedinačno B,             1. mesto enbu

 Ilija Tomljanović                               3. Mesto kate pojedinačno A,     3. Mesto kate pojedinačno B,    1. Mesto enbu,       2. Mesto kate ekipno

Viktor Arizanović                              1. Mesto kate pojedin ,    1. Mesto enbu,     2. Mesto Ko Go kumite,        2. Mesto Shobu Sanbon,      2. Mesto Fuku,       2. Mesto kate ekipno,        3. Mesto kobudo

                                                               

 

„Velika čast i zadovoljstvo bila nam je da budemo tehnički organizatori ovako bitnog takmičenja. Ovo je bilo prvo takmičenje u našoj organizaciji te nam ovo iskustvo izuzetno znači, i dodatni nam je vetar u leđa. Kao domaćini trudili smo se da ispoštujemo sve klubove kao i takmičare, nadamo se da su svi zadovoljni. Takmičenje je proteklo u sjajnoj atmosferi, ispunjeno prijateljstvom, ljubavlju,dobrim raspoloženjem i pre svega sjajnim karateom koji su takmičari pokazali na tatamiju. Takmičenje je okupilo 220 takmičara iz 18 klubova. Naš klub su predstavljali 28 takmičara, na koje sam izuzetno ponosan budući da su se izborili za sjajne plasmane i sve ukupno osvojili 39 medalja. Veoma smo srećni što smo ovga puta zauzeli drugo mesto u generalnom plasmanu, velika je čast za sve nas. Veliko hvala svim članovima koji su predstavljali naš klub i pokazali sve ono na čemu radimo, kao i veliku ljubav prema karateu. Ponosan sam na njih što su dobri prijatelji, i što im je prijateljstvo iznad medalja. Bezobzira dali su pobedili ili izgubili važno je da se deca druže, i da nauče da poštuju svoju konkurenciju. Volim kad vidim da se druže ne samo sa decom iz kluba nego kad su dobri prijatelji i sa decom iz drugih klubova. Jer svi imamo jedan zajednički cilj, a to je da širimo karate ljubav i jedno veliko prijateljstvo.  Pred nama je niz takmičenja koja nas očekuju nadamo se što boljim rezultatima. Imamo veliku snagu volje, ljubavi, energije te se zajedničkim snagama idemo ka uspehu. Veliko hvala roditeljima i prijateljima kluba koji su nas podržali i bodrili nas, kao i svima koji su pomogli u organizaciji ovog takmičenja. Veliko hvala i Srpskoj Tradicionalnoj Karate do federaciji koja nam je ukazala veliku čast izabravši nas da baš mi organizujemo ovo takmičenje. 

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *