Karate Centar DBA uspešan u Kragujevcu

Karate Centar DBA uspešan u Kragujevcu

U nedelju 21.04.2024 godine održan je Hidateka Nishijama kup u Kragujevcu pod pokroviteljstvom Srpske Tradicionalne Karate Do Federacije i tehničkoj organizaciji Karate Kluba „Mladost“ iz Kragujevca. Takmičenje je okupilo 20 klubova i preko 200 takmičara iz cele Srbije.

Karate Centar DBA predstavljalo je 16 takmičara koji su ovojili ukupno 28 medalja i u generalnom plasmanu zauzeli visoko 5. Mesto.

„Ovo je prvo ligaško takmičenje u sezoni u ovoj godini i kao takvo ono se razlikuje od ostalih po ozbiljnosti i težini. Uvek je prvo takmičenje ovog tipa teško i kvalitetno. Takmičari dolaze svezi i odmorni nakon novogišnje pauze, kvalitetno pripremljeni i utrenirani za predstojeću sezonu, samim tim moram da kazem  da sam izuztno zadovoljan postignutim rezultatima. Nekim našim članovima ovo je bilo prvo ozbiljno takmičenje, trema je učininila svoje ali sam posebno zadovoljan njihovim nastupima s obzirom da svi osvojili medalju. Jako sam ponosan na svoje clanove. Pokazali su kvalitet, dobro poznavanje materije, čistu tehniku i veliko srce a to mene kao trenera čini jako srećnim. Svi naši takmičari, u svim disciplinama u kojima su se takmičili osvojili jedno od prva tri mesta. Mi nastavljamo sa jakim treninzima, pred nama je prvenstvo države, gde se nadamo dobrim rezultatima. Svim svojim članovima veliko „BRAVO“ i hvala što svoj klub predstavljate u najboljem svetlu odlučno, hrabro, časno. „

Sarah Malik  3. Mesto kate pojedinačno

Sara Jovanović  3. Mesto kate pojedinačno

Nevena Nedović   3.Mesto kate pojedinačno

Nina Čuljević   3.Mesto kate pojedinačno, 2.Mesto kihon pojedinačno

Irha Malik   2. Mesto kate pojedinačno

Vera Radovanović  2.Mesto kate pojedinačno

Anica Nedović 2.Mesto kate pojedinačno

Mihaila Jeremić  1.Mesto kate pojedinačno

Ivona Gavrilović  1.Mesto kate pojedinačno

Marko Tešić  3.Mesto kate B pojedinačno, 3.Mesto kata A pojedinačno, 3.Mesto kobudo

Uroš Petrović 3.Mesto kate pojedinačno, 2.Mesto kihon pojedinačno, 1.Mesto kate ekipno

Lazar Prnjak 2.Mesto kate pojedinačno, 1.Mesto kate ekipno

Pavle Pavlović 2.Mesto kate pojednačno

Lazar Ajdačić 2.Mesto kate pojedinačno

Dimitrije Jeremić   1.Mesto kate pojedinačno

Pavle Avramović 1.Mesto kihon pojedinačno, 1.Mesto kate ekipno

Viktor Arizanović 1.Mesto kate pojeinačno, 1.Mesto ko-go kumite, 1.Mesto fuku-go, 1.Mesto kobudo, 1.Mesto kumite, 2.Mesto borba A–

  ——————————————————————-Sportsko karate udruženje „KARATE CENTAR DBA“www.karateklubcentardba.com
Adresa: Ulica 14, broj 12, Beljina32000 ČačakPIB:112048234Predsednik Nikolić Brankobr.tel 064 987 32 63

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *