KARATE KLUB ,,NEMANJA,,USPEŠAN NA DRŽAVNOM PRVENSTVU U ŠAPCU

Karate klub „Nemanja“ je svoju takmičarsku sezonu za ovu godinu završio nastupom na Državnom prvenstvu u Šapcu.

Nemanjići su se potrudili da imaju što bolji nastup. Trener kluba „Nemanja“, Marija Raičković, bila je u ulozi sudije, pored njene najveće uloge –trenera.

Osvajači medalja su:

-Dragan Božić, tri puta vicešampion u katama, borbama i sportskim borbama;

-Milica Pećinarević, bronzana u katama;

-Kaća Dimić, bronzana u sportskim borbama;

-Sanja Dimić, bronzana u sportskim borbama;

-Ivana Simović, državna prvakinja u katama;

-Vuk Todorović, bronza u katama;

-Andrej Stevanović, državni šampion u katama.

-Vukašin Savić, 4.mesto u katama.

Zlatni kata tim i državne prvakinje su Milica Pećinarević, sestre Sanja i Kaća Dimić, koje su još jednom potvrdile odličan i predan rad timskom nastupu.

Takmičari bez medalje, ali ništa manje bitni, sa jako dobrim nastupom su:

-Stefan Vasilijević, Marija Zečević i Luka Todorović.

Moram da napomenem da sam kao trener zadovoljna rezultatima, uvek može bolje, ali i sami uslovi u sali su poremetili takmičare, u smislu boljeg zagrevanja. No, pokazali smo da dajemo svoj maksimum uvek! Takmičari su se borili lavovski i zauzeli plasmane. Nekima je ovo i prvi nastup na većem takmičenju, pa je samim tim i njihov uspeh veći. Takmičare bez plasmana bih pohvalila, takođe, jer su dali svoj maksimum, trudili se. Medalja nikada nije pravo merilo uspeha. Svi faktori su bitni, rad, sreća, sudije, žreb. Ali, najvažnije mi je da su oni zadovoljni, da još jače vežbaju i da prihvataju pohvalu i kritiku isto.“

Do kraja decembra imamo polaganje za zvanja, kao i tradicionalni makenbal, koji organizujemo u okviru kluba. Nakon toga sledi kratka pauza, pa novi početak sa novom godinom. Moram da istaknem zahvalnost svim članovima, roditeljima, što su odabrali ovaj klub za decu, sve takmičere, koji nesicrpno vežbaju i posećuju takmičenja. Svakom detetu na vaspitanju, kulturi i poštovanju koje pokazuju i naravno ljubavi koja je neizostavna u ovom klubu. 15.12.je 4 godine kako smo hrabro nastavili dalje sa vežbanjem od odlaska trenera Zorane. Moje srce je puno, a nadam se da je i trener ponosan, jer smo zaista postavili standarde, a i razlog da se drugi ugledaju na nas, jer smo pokazali da trening nije samo vežbanje u sali, već mnogo više kod nas; da klub nije samo naziv, već porodična atmosfera koja je u njemu, da trener nije titula, jer to mogu biti svi, već osoba koji se bori za svoju decu, sa kojim odrastaju, koji priča sa njima o svemu, koji je tu da kritikuje, ali i da hvali“, kaže Marija.

Već od januara, kreću sa prijemom novih članova, ali i najavljuju još neke novitete kod njih koje spremaju. A ovu godinu će zapamtiti po velikim uspesima, odličnim saradnjama, proširenju kluba, punoletstvu kluba i nikada brojinijem Memorijalnom turniru za šta su posebno zahvalni.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.