Konsultacije o unapređenju mogućnosti za zapošljavanje mladih u Čačku

Čačak – Konsultacije o unapređenju mogućnosti za zapošljavanje mladih u Čačku održaće se 27. oktobra u Maloj sali Doma kulture od 11 do 13:10 časova. 

Konsultacije organizuje Razvojni biznis centar Kragujevac, u okviru projekta „Učešće omladinskog civilnog sektora u kreiranju politika za zapošljavanje mladih“, faza IV. Projekat je deo programa „Dostojanstven rad“, kojim koordinira i za koji obezbeđuje sredstva švajcarska organizacija „Solidar Svis“, kancelarija u Beogradu.

Organizatori pozivaju predstavnike mladih u Čačku da uzmu učešće u konsultacijama o postojećim i potencijalnim lokalnim programima i merama zapošljavanja mladih u gradu na Moravi.

Cilj fokus grupe – konsultativnog sastanka je mapiranje mogućih mera za podršku zapošljavanju mladih, koje bi se predložile lokalnoj samoupravi za Lokalni akcioni plan zapošljavanja za 2017. godinu.

untitled

Organizatori poručuju da žele da čuju iskustva i razmišlanja mladih i da u konsultaciji sa njima prodiskutuju o do sada primenjivanim merama podrške zapošljavanju mladih, prioritetnim problemima u oblasti zapošljavanja mladih i moguće predloge, odnosno mere za podsticanje novog zapošljavanja. Ovi predlozi poslužiće kao ulazne informacije Lokalnom savetu za zapošljavanje za pripremu predloga Lokalnog akcionog plana zapošljavanja u 2017.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.