Najavljena isključenja struje zbog radova

ILUSTRACIJA

Planirani radovi za UTORAK, 21. 7.2020. god.

– zbog interventnih radova na zameni oštećenog provodnika na dalekovodu Konjevići-Preljina, bez električne energije biće potrošači u delu Konjevića (oko crkve i Auto Čačka), u vremenskom intervalu od 08:00 do 15:00 časova.
zbog interventnih radova na zameni oštećenog provodnika na dalekovodu Šebeci – Preljina bez električne energije biće potrošači u Šebecima i delu Preljine (u varošici i selu), u vremenskom intervalu od 09:00 do 11:00 časova.

Planirani radovi za SREDU, 22. 7.2020. god.

– zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona i izrade novih priključaka, bez električne energije biće potrošači u Atenici, kod Plave sportske hale, u pripadajućim ulicama Dr Dragiša Mišović (do semafora) i Matije Lišančić (od semafora do broja 447) u vremenskom intervalu od 08:30 do 13:30 časova.

– zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, bez električne energije biće potrošači u delu Bresnice, Bečnja i Vujetincima, u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Planirani radovi za ČETVRTAK, 23. 7.2020. god.

– zbog radova na izmeštanju dalekovoda 10kV, Parmenac-Pakovraće, zbog izgradnje auto-puta, bez električne energije biće potrošači u Parmencu, Ridjagama i Pakovraću, u vremenskom intrervalu od 08:00 do 16:00 časova.

– zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, bez električne energije biće potrošači u delu Gornje Trepče i Ostre, u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Planirani radovi za PETAK,24. 7.2020. god.

– zbog radova na izmeštanju dalekovoda 10kV, Parmenac-Pakovraće, zbog izgradnje auto-puta, bez električne energije biće potrošači u Parmencu, Ridjagama i Pakovraću, u vremenskom intrervalu od 08:00 do 16:00 časova.

Dispecarski centar Čačak

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *