Najavljena isključenja struje zbog radova

ILUSTRACIJA

Planirani radovi za SREDU, 12. avgust

-zbog radova na reviziji trafo stanice SINĐELIĆEVA 1 bez električne energije biće potošači u prvom delu ulice Kneza Miloša, Sinđelićeve i Cara Lazara, oko raskrsnice u vremenskom intervalu od 09:00 do 12:00.

– zbog radova na rekonstrukciji mreže niskog napona bez električne energije biće potrošači u Trbušanima u ulcic Aleksandra Savića između MZ Lugovi i Kamenog mosta sa pripadajućim bočnim ulicama, u vremenskom intervalu od 09:00 do 14:00 časova. Radovi se nastavljaju 13.08.2020.

– zbog radova na raskresu rastinja u zoni dalekovoda, bez električne energije biće potrošači u Kačulicama i delu Lasca u vremenskom intervalu od 08:00 do 16:00 časova.

-zbog radova na zameni dotrajalog dalekovodnog stuba u trasi dalekovoda bez napajanja će biti potrošači u delu Žaočanima i delu Kačulica u vremenskom intervalu od 09:00 do 15:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu ulice Obilićeve od Cara Lazara do broja 35, u vremenskom intervalu od 10:00 do 11:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Preljine, naselje Đekići, u vremenskom intervalu od 8:00 do 9:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Goričana, naselje Burojevići, kod pruge, u vremenskom intervalu od 11:00 do 13:00.

Planirani radovi za ČETVRTAK, 13. avgust

-zbog radova na zameni dalekovodnog stuba u trasi dalekovoda bez napajanja će biti potrošači u Žaočanima i delu Kačulica u vremenskom intervalu od 09:00 do 15:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u Mrčajevcima u varošici od samoposluge do autobuske stanice u vremenskom intervalu od 8:00 do 9:00 .

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Mrčajevaca, do Morave, potes Terzići, u vremenskom intervalu od 10:00 do 11:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Mrčajevaca, kod etno restorana ERIĆ, u vremenskom intervalu od 11:00 do 12:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu D.Gorevnice, potes Potok, u vremenskom intervalu od 12:00 do 13:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Mojsinja, potes Gaj, u vremenskom intervalu od 13:00 do 14:00.

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Donje Trepče, kod groblja, u vremenskom intervalu od 13:00 do 14:00.

Planirani radovi za PETAK, 14. avgust

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u Mrčajevcima u varošici od Doma kulture do samoposluge i uzbrdo ka Baraliću, u vremenskom intervalu od 8:00 do 9:00 .

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u Bresnici u varošici, u vremenskom intervalu od 9:00 do 13:00 .

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Bečnja, oko kafane Srbija, u vremenskom intervalu od 13:00 do 14:00 .

-zbog radova na izmeštanju mernih mesta bez el energije će biti potrošači u delu Mrčajevaca, oko Hidroprodukta, u vremenskom intervalu od 14:00 do 15:00 .

Dispecarski centar Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *