NOVE SADNICE POVODOM PET GODINA SPORTSKIH IGARA MLADIH U ČAČKU

НОВЕ САДНИЦЕ ПОВОДОМ ОБЕЛЕЖАВАЊА ПЕТ ГОДИНА СПОРТСКИХ ИГАРА МЛАДИХ У ЧАЧКУ

Караван радости и пријатељства “Дунав осигурање Спортских игара младих“ ове године кренуће из Чачка, у петак 11. марта. Дечаци и девојчице узраста од седам до 15 година, своје спортско умеће показаће на теренима СЦ “Младост“. Деца Чачка, из године у годину показују све веће интересовање, тако да се сви надају да ће ове године број деце премашити 2000, колико их је учествовало прошле године.

“Дунав осигурање Спортске игре младих” и деца Чачка славе јубилеј од пет година дружења. Како се ове године у оквиру Игара реализује еколошка радионица, у оквиру акције “Zero – west – буди део игре – чувамо нашу планету“, на којој се деци указује на значај рециклаже, али и колико су угрожена “плућа планете”, данас, 4. марта у Парку младости у оквиру СЦ „“Младост“ на иницијативу Иване Вукајловић, координаторке СИМ, уз подршку Града Чачка и ЈКП „Градско зеленило“, посађена су стабала кугласте каталпе. На овај начин симболично је обележен мали јубилеј.

Претходних година учесници “Дунав осигурање Спортских игара младих” из Чачка оставили су леп утисак на свим такмичењима на којима су се појавили и то, не само својим спортским талентима, већ и поштовањем противника и дружењем са децом из земаља учесница СИМ-а, из Хрватске и Босне и Херцеговине.

Част да засаде саднице имали су Сара Ђунисијевић (тенис), екипа баскеташа „Мамбе“, женска екипа ОК „Борац“, Нађа Пауновић (атлетика), као и деца из ПУ „Радост“ из вртића “Невен”, која ће се ове године први пут упознати са “Дунав осигурање Спортским играма младих”.

Град Чачак, СЦ „Младост“ и Чачански спортски савез и ове године подржали су организацију овог највећег, најмасовнијег и најзначајнијег догађаја аматерског спорта у Европи. Заинтересовани за учешће на Играма могу се пријавити у својим клубовима, школама и електронским путем на сајту www.igremladih.rs

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.