Novo naplatno mesto JKP “Komunalac” i JKP “Čačak”

Čačak – JKP “Komunalac”, u saradnji sa JKP “Čačak” Čačak, otvario je naplatno mesto u Ljubiću, u ulici Knićaninova broj 46, (objekat do toplane).

„Ljubić je deo grada sa velikim brojem korisnika usluga kako individualnog, tako i kolektivnog stanovanja i svakako ima potrebu za približavanjem servisa poput mesta za naplatu komunalnih usluga. Za sada građani mogu ovde platiti uslugu grejanja i iznošenja i deponovanja smeća, a za mesec do dva moći će da se plate i ostale komunalne usluge po otvaranju još jednog naplatnog mesta u ulici Filipa Filipovića“, rekao je direktor JKP “Komunalac“ Petar Domanović.

Direktor JKP „Komunalac“ Petar Domanović

Prema njegovim rečima JKP „Komunalac“ je prošle godine imalo potraživanja od oko 300 miliona, od kojih je 200 miliona bilo dugovanje individualnih korisnika, a ostatak privrede.

Meštani Ljubić keja, koje smo zatekli danas na ovom naplatnoom mestu, izrazili su svoje zadovoljstvo otvaranjem istih jer im to, kako kažu, olakšava da na vreme izmiruju svoje obaveze.

Građani usluge ovih javnih preduzeća mogu plaćati svakim radnim danom od 9 do 17 časova, a subotom od 8 do 13. Takođe, omogućeno je i plaćanje platnim karticama.

PressLider / Marina Trmčić

Foto: PressLider/ D. Radišić Lejča

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.