NOVO u ČAČKU: Najsavremenija rešenja u segmentu NAVODNJAVANJA

Čačak – Čačanska firma “Kru&ka navodnjavanje Čačak” postala je zastupnik izraelske kompanije za projektovanje, distribuciju i montažu sistema za navodnjavanje kap po kap. Kru&ka navodnjavanje je potpisivanjem ugovora o distribuciji i zastupništvu  postao deo Avital agro tima.

Avital je zajedno sa Netafimom na srpskom tržištu prisutan nekoliko godina. Za to vreme uspešno je sproveden veliki broj projekata.

Naši eksperti uzgajivačima obezbeđuju tehnološku i podršku u toku čitavog proizvodnog ciklusa. Kao pionir na polju kap po kap navodnjavanja, Netafim je jedna od vodećih svetskih kompanija za proizvodnju i inovacije sistema za navodnjavanje. Kako bi omogućio domaćim uzgajivačima da bolje prihvate savremene načine proizvodnje, Netafim uz pomoć svog srpskog zastupnika Avitala i Kru&ka navodnjavanja prenosi svoje veliko praktično iskustvo iz oblasti navodnjavanja i poljoprivrede. Netafimovi eksperti za navodnjavanje rade rame uz rame sa proizvođačima na sprovođenju isplativih modularnih rešenja za navodnjavanje koja su prilagođena klimatskim uslovima i osobinama zemljišta. Preko utvrđivanja i primene poljoprivrednih strategija prilagođenih uslovima okoline, Netafim svojim klijentima donosi prednosti koje se ogledaju u povećanju prinosa i profita”, rekao je za PressLider direktor firme “Kru&ka navodnjavanje Čačak” Slobodan Jovanović.

Ukoliko još niste počeli da koristite sistem navodnjavanja nadaleko i naširoko poznat kao kap po kap sada je idealna prilika da počenete. Do najsavremenijih rešenja u segmentu navodnjavanja proizvođači sada mogu doći i u našem gradu.

Sistem kap po kap pušta vodu direktno u zonu korena gde i treba da dopre. Ne kvasi celu biljku, tako da je tvrdnja o smanjenoj potrošnji vode i jednako dobrom učinku je već opravdana. Za proizvođače koji imaju pune ruke posla sistem kap po kap je odlično rešenje jer ne zahteva od njih da vuku creva i prskalice svaki put kada zalivaju.

Za sve dodatne informacije Kru&ka navodnjavanje Čačak možete kontaktirati broj 032 373 323, putem maila sjpremija@gmail.com ili doći lično u ulicu Sime Sarage 10 u Čačku.

PressLider / Marina Trmčić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *