Obrazovni CENTAR SVETI SAVA na festivalu “Zelena dolina”

Čačak – Ovog juna očekujte neočekivano u našem gradu. Neprofitno udruženje „Zelena dolina“ najavljuje veliki festival za decu i omladinu od 2. do 4. juna u Domu kulture i centru Čačka.

Obrazovni centar „Sveti Sava“, jedan od učesnika Festivala „Zelena dolina“ će u svom bogatom četrdesetominutom programu dati svoj doprinos ovoj izuzetnoj manifestaciji značajnoj za grad Čačak.

Tokom Festivala će na Gradskom trgu, 04. juna u 18 časova, izvesti jednu od najlepših dečijih predstava “Alisa u zemlji čuda” na engleskom jeziku.

Iz Obrazovnog centra “Sveti Sava” pozivaju sugrađane, kako najmlađe tako I one starije, da dođu na druženje i uživaju u program festivala “Zelena dolina”.

Kako organizatori navode u svom saopštenju, reč je o festivalu koji na jednom mestu povezuje kulturu, sport, umetnost, edukaciju i humanitarni rad. Učešće u programu festivala uzele su sve ustanove kulture u gradu, predškolske ustanove Radost i Moje detinstvo, Školska uprava, turistička organizacija Čačka, nevladine organizacije Čep za hendikep, sove na oprezu, armadillo sport… A samu manifestaciju podržala je i skupština opštine Čačak.

Ciljna grupa su deca i mladi, njihovi roditelji i svi sugrađani, koji se osećaju mladima ili su u duši još uvek deca.

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.