Održane PRVE NOVOGODIŠNJE IGRE bez granica: DECA SU POBEDNICI

Plava hala u Atenici, 24. decembra, bila je puna radosne dece, koja su želela da pokažu svoje veštine i sportski duh, u čemu su i uspela.

Fitnes centar FIT UP i Edukativni centar MALAC GENIJALAC ČAČANIN, u saradnji sa Sportskim centrom Mladost, Klubom realnog aikidoa ANĐEO i igraonicom MALI ZABAVNIK, a pod pokroviteljstvom Grada Čačka, uspešno su realizovali PRVE NOVOGODIŠNJE IGRE BEZ GRANICA, manifestaciju sportsko-rekrativno-zabavnog karaktera.

U Igrama je učestvovalo 160 takmičara, uzrasta 7 i 8 godina, podeljenih u 16 ekipa. Svi oni su, pored lepe uspomene, kući otišli sa novogodišnjim paketićima, koje je za njih pripremio A.D. Metalac iz Gornjeg Milanovca.

Učestvovale su ekipe iz Čačka i to: Sportsko udruženje FIT UP, Edukativni centar MALAC GENIJALAC, Igraonica MALI ZABAVNIK, Klub realnog aikidoa ANĐEO, Plesni klub STAR DANCE STUDIO, Škola stranih jezika LITLE BIG BEN, FK ARES, Košarkaški klub MLADOST, AK ČAAK, OK ČAČAK, Centar korektivne gimnastike SOKOLANA, FK BORAC, Karate klub Čačak, i ekipe iz Gornjeg Milanovca: Fudbalski klub METALAC i Edukativni centar MALAC GENIJALAC.

U pauzama između igara publici su se predstavili sa svojim koreografijama Plesni klub „STAR DANCE STUDIO“, KUD „BAMBI“, Baletski studio Doma kulture “Adagio As” i Klub realnog aikidoa „ANĐEO“.

 

Nakon sportskog dela Novogodišnjih igara bez granica, za sve prisutne mališane, organizovan je Novogodišnji program, uz slikanje sa Deda i Bakom Mraz, princezama, vilama i drugim maskotama.

Pravi pobednici Novogodišnjih igara bez granica su sva deca učesnici, ali moramo da istaknemo i one koji su se, nakon veoma zanimljivog i neizvesnog takmičenja, popeli na pobednički tron: prvo mesto: AK ČAAK, drugo mesto: FK BORAC i treće mesto: OK ČAČAK.

Za regularnost takmičenja pobrinuo si stručni tim sudija: Borko Katanić, Mirko Slavković, Marija Paunović, Ivan Krunić, Milan Dačić, Ivana Dikić, Srđan Jović i Željko Ćeriman.

Organizatori svima čestitaju Božić i Novu godinu sa porukom: VIDIMO SE SLEDEĆE GODINE NA DRUGIM NOVOGODIŠNJIM IGRAMA BEZ GRANICA!

PressLider / Edukativni centar MALAC GENIJALAC

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.