POBEDI ROKENROLOM: UZ OVE PESME IZBORE DOBIJATE – SIGURNO (I DEO)

Pošto je kolega Brakus, uz pomoć bromazepana i votke precizno osmislio predizborne mamce za naše potencijalne predsedničke kandidate koji zahvaljujući biračima ne konzumiraju ništa od pomenutog, već isključivo konjake, viskije i arhivska vina koja verovatno čuvaju gde i “dosijeja” protivnika, evo i top liste pesama koje će im odlično poslužiti u kampanji. Uz savete i kako je korisiti u datom momentu.

Hleba i igara!

Let the games begin!

PRVI DEO LISTE:

Aleksandar Vučić – “Ja volim samo sebe”

Vesela pesma koja ne ostavlja prostor za polemiku. Svi je znaju, kao uostalom i vas. Pouzdano podiže samopouzdanje pa je pevušite pred svaki izlazak u javnost. Prijaće i vašim saradnicima, dok na protivkandidate može delovati deprimirajuće! Uvek imajte spreman odgovor tipa “ko nije za sebe, nije ni za druge”.

Čedomir Jovanović – “Life in the fast lane”

Odlično prati vaš lik i delo, pogodna je kako za političku tako i za vožnju kolima a toga će tokom kampanje sigurno biti! Rokeri će vas obožavati, damama ste prirasli za srce još onomad kada su vas videle bez majice. Potvrdiće vaš dobar ukus i obezbediti vam vojsku pobornika, posebno među konzumentima. Muzike, naravno! Sa proizvođačima, posebno ako pripadaju protivničkim klanovima tj. partijama, moze biti problema ali i to ide u “Sex, drugs & rock’n’roll” službe.

Tomislav Nikolić – “Dubler”

Tu si a nisi! Pitaš se a niko te ništa ne pita! Radiš a niko ne zna šta! Teško je bez tebe, sa tobom jos teže. Ako dovoljno dugo ponavljate stih “Ja sam ti šetač, momak bez vlasti, nisam onaj pravi…” izvesno je da ćete se dopasti glavnom, posebno ako taj voli samo sebe. Još ako mu ponudite domaću ljutu koju lično pravite za svoje i dabome, njegove potrebe, eto vam šanse da ga ubedite da mu je dubler neophodan. A i politička istorija vam ide na ruku!

Vojislav Šešelj – “Pesma o jednom petlu”

Zlobni će vam odmah reći da i petlu vreme leti. Ne obazirite se, vama ni Haški tribunal nije mogao ništa, ni žene u crnom, ni momci u plavom! Onoliki naslovi dokazuju da ste skakali na sve redom. Od koka, guski i ćurki, preko kumova, dojučerašnjih prijatelja, stranih plaćenika I domaćih izdajnika, ratnih zarobljenika, svedoka saradnika… do političkih (ne)istomišljenika. Neki od njih pouzdano znaju da koga vi kljucnete, kao da ih je udario budak! Dakle, princip je isti, držite ga se! Sve su ostalo nijanse!

Rasim Ljajić – “Momak za sve (Majstor za poljupce)”

Ovde je sve jasno. I vama i svima oko vas! Uklapate se sa svima i uz sve. Stojite postojano kano klisurina i nema tog kandidata koji će vladu formirati bez vas. Čim ste toliko prisutni, znači, niste odsutni! Šalu na stranu, zaštićeni ste kao beli medved. Očekuje vas mnogo tapšanja po ramenu, pa nosite naramenice, i pazite se mononukleoze. Ljubite se samo sa partijskim kolegama.

Boris Tadić- “Ne veruj u idole”

Ovom pesmom ćete  ubiti bar dve muve istovremeno. Prvo, uverićete birače da ste “čovek od krvi i mesa” a ne, kao što mnogi misle, Dorijan Grej. Drugo, i bukvalno ćete raskrstiti sa bivšim pajtosima. Ipak, žene će vas i dalje prepoznavati “po lepoti što ne prolazi”. To vam je još uvek najjači argument. Iskoristite diplomu psihologa, ubedite pripadnice lepšeg pola da glasaju za vas, a ostale da je SDS, evidentno, skraćenica od “Super držim se”. U kampanji obavezno otkrijte koju masku za lice koristite i ignorišite one koji znaju baš sve reči ove pesme!

NASTAVAK SLEDI…

IRINA KRUŠKA / KolUMna , 29.01.2017 http://headliner.rs/2017/01/29/pobedi-rokenrolom-uz-ove-pesme-izbore-dobijate-sigurno-i-deo/

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *