POTPISAN UGOVOR O IZGRADNJI ZDRAVSTVENE STANICE U LJUBIĆU

POTISAN UGOVOR O IZGRADNjI ZDRAVSTVENE STANICE U LjUBIĆU

Gradonačelnik Čačka Milun Todorović je danas u ime Grada potpisao ugovor sa kompanijom “Jugogradnja“ iz Beograda, koja će obavljati gradnju Zdravstvene stanice u Ljubiću. Reč je o konzorcijumu sedam firmi, a ukupan iznos radova je 360 miliona dinara sa PDV-om. U narednih 15 dana sledi proces prikupljanja bankarskih garancija i uvođenja u posao, nakon čega će početi gradnja.

Zdravstvena stanica će se nalaziti u Ulici Slavka Krupeža, preko puta pošte u Ljubiću, a prostiraće se na oko 2.000 kvadrata. Nova zdravstvena ustanova u Čačku zamišljena je kao veoma savremena, sa nekim zdravstvenim uslugama koje se mogu dobiti samo u ustanovama tercijarnog tipa.

Zdravstvena stanica u Ljubiću posedovaće najsavremeniju lekarsku dijagnostiku, kao i Službu zdravstvene zaštite odraslog stanovništva, odeljenja Pedijatrije i Ginekologije, Dijagnostičko-specijalističku službu, apoteku, konferencijsku salu za sastanke i edukaciju i službene prostorije.

Takođe, veoma je značajno što će se u okviru ovog objekta nalaziti i Služba hitne pomoći, koja će biti najbliža auto-putu Miloš Veliki.

Zdravstvena stanica u Ljubiću moći će da pruži zdravstvenu zaštitu za građane Čačka sa leve strane Zapadne Morave, kojih, sa okolnim selima, ima oko 30.000.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *