Predavanja iz oblasti tehnologije prerade plodova jagodastog voća u Prehrambeno-ugostiteljskoj školi

Čačak – Prezentacija projekta „Unapređenje tehnologije gajenja, konkurentnosti i ekonomičnosti proizvodnje jagodastih vrsta voćaka kao i mogućnost dodavanja vrednosti proizvodu kroz preradu“ koji realizuje Institut za voćarstvo Čačak u suorganizaciji sa Prehrambeno ugostiteljskom školom Čačak i PSSS Čačak i Kraljevo, a finansira Ministarstvo poljoprivrede, šumarstava i vodoprivrede Republike Srbije, održaće se 20. septembra 2019. godine u Prehrambeno ugostiteljskoj školi u Čačku, sa početkom u 11 sati.

Predavanja će biti iz oblasti tehnologije prerade plodova jagodastog voća u cilju dobijanja proizvoda sa dodatnom vrednošću.

U okviru edukcije održaće se dva predavanja:
• Prerada voća ‒ predavač dr Olga Mitrović
• Prerada jagodastog voća u alkoholna pića ‒ predavač dr Branko Popović

Nakon predavanja biće održana diskusija o značaju prerade plodova jagodastih vrsta voćaka u cilju dobijanja proizvoda i dodavanja vrednosti proizvodu kroz preradu, a time i povećanje konkurentnosi i ekonomičnosti proizvodnje.

Organizatori pozivaju sve zainteresovane da prisustvuju predavanjima.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.