PREDSTAVLJANJE IZDAVAČKE DELATNOSTI CENTRA ,,GRADAC,, RAŠKA

PREDSTAVLjANjE IZDAVAČKE DELATNOSTI CENTRA ZA KULTURU, OBRAZOVANjE I INFORMISANjE “GRADAC“ RAŠKA

Za 25 godina ova ustanova je objavila preko 250 bibliografskih jedinica svrstanih u nekoliko edicija, kao i Časopis za književnost, umetnost, nauku i kulturu „Raška“. Obimom, sadržajima i autorima koje objavljuje, odavno je prerasla lokalne okvire, sa osnovnom namerom da ostavi pisani trag o vremenu na samom kraju 20. i početka 21. veka…
Učestvuju: Dr Ana Stišović Milovanović, doktor književnoteorijskih nauka, Miloje Radović, pesnik iz Kraljeva, Nebojša Gajtanović, pesnik iz Raške i Milojko Milićević, urednik izdavačke delatnosti Centra za kulturu “Gradac“.
Organizacija: Književni program

PONEDELjAK, 5. SEPTEMBAR 2022.
Sala Naučno tehnološkog parka u 19,00

3.9.2022.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *