PREMIER TAXI učestvovao u akciji “ZAJEDNO ZA DEČIJA IGRALIŠTA”

Čačak – Firma Inceptus doo, poznatija kao brend PREMIER TAXI, uspešno posluje u Čačku punih sedam godina. Vlasnici firme, Bojan Ćurčić i Vladimir Mijailović, došli su na ideju da se oduže sugrađanima i korisnicima usluga tako što su od svake vožnje odvajali određena sredstva. Nakon četiri godine donacija je pronašla pravu adresu –  mali park pored železničke stanice.

Prema njihovim rečima u saradnji sa Gradskom upravom i Gradskim Zelenilom došli su do saznajna da se radi na projektima dečijih igrališta ali da, kako kažu, u budžetu za ovu godinu nije bilo dovoljno sredstava kako bi se započelo sa tom akcijom.

“Naša odluka je bila da doniramo igraonicu u malom parku kod železničke stanice i naišli smo na pozitivan stav kod gradonačelnika, gospodina Miluna Todorovića, kao i JKP Gradsko Zelenilo. Dogovoreno je da zajedničkim ulaganjem gradu poklonimo, trenutno, najlepšu igraonicu koja je opredeljena za decu uzrasta od 3 do 12 godina i koja ispunjava sve potrebne standarde”, rekao je za PressLider Bojan Ćurčić.

Bojan Ćurčić i Vladimir Mijailović

Svečanom otvaranju igraonice pod nazivom “ZAJENO ZA DEČIJA IGRALIŠTA” prisustvovao je veliki broj mališana koji nisu skrivali svoju radost zbog prelepo uređenog prostora za njihove najlepše trenutke.

Prema rečime Vladimira Mijailovića PREMIER TAXI donirao je milion dinara, a Grad Čačak u saradnji sa izvođačem radova, JKP Gradsko Zelenilo, isti iznos za postavku, podlogu i uređenje celokupnog terena oko igraonice.

 “Moram da pohvalim firmu Plazmetal koja je bez ikakve nadoknade ispunila sve naše zahteve i koja je uvezla igraonicu po našem zahtevu. Vlasnik firme, Miloš Đurić, pružio je maksimalnu podršku od prvog dana da se projekat realizuje a i lično je učestvovao u donaciji određenih komponenata na igralištu. Pozvao bih sve one koji vole Čačak, žele i mogu da doprinesu njegovom uređenju da zajedno, sličnim donacijama, pomognu da naš grad učinimo još lepšim  mestom za život, jer građani Čačka to zaslužuju”, istakao je Mijailović dodajući da će za jubilej firme, 10 godina poslovanja, pomoći sličnom donacijom koja bude od interesa za grad i građane.

PREMIER TAXI je od svog osnivanja učestvovao u mnogobrojnim akcijama donirajući neophodna novčana sredstva tamo gde je to bilo potrebno.

PressLider / Marina Trmčić

Foto: PressLider / Duško Radišić

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.