PREMIJERNO izvođenje predstave „RAZMAŽENI PRINC“ pred ČAČANSKOM publikom

Čačak – Premijera pozorišne predstave “RAZMAŽENI PRINC“  u izvođenju Glumačke radionice Doma kulture Čačak po tekstu Željka Hubača, postavka i adaptacija Vladimir Jocović biće izvedena u petak, 31. avgusta, u Velikoj sali ove ustanove sa početkom od 20 časova.

Igraju: Todor Trifunović, Matija Bojović, Marta Krupež, Tatjana Čkonjević, Danica Lazović, Radoje Ivanović, Jana Jovanović, Anastasija Vujović, Iva Radovanović i Sara Tatović.

Nekada davno Zloćudiju, zemlju zla i plača, dobri car Veselin je pretvorio u Veseliju, najsrećniju carevinu na svetu. U Veseliji je dobra vila Dobrila svakom detetu darivala osmeh i dobru narav. Međutim, carevog sina Mateju začarale su veštice Grozdana i Grdana, i on je izrastao u strašno nevaljalog princa kome spasa nije bilo. Carevina Veselija beše ugrožena, a veštice su se nadale da će, kad postane kralj, Mateja Veseliju ponovo da pretvori u Zloćudiju. Nade nije bilo. Jedino što je moglo princa nevaljalca da preobrati u dobrog kralja bila je ljubav. Uz pomoć dobre vile, Mateja upoznaje lepu Saru čija ljubav otapa zlu kob princa.

Scenografija: Vojkan Petrović. Kostim: Vera Radojević i Snežana Veljković. Muzika: Bojan Stojcetović. Koreografija: Jelena Milovanović. Majstor svetla: Vojkan Petrović i Miloš Krdžić. Majstor tona: Zoran Petrović i Nedeljko Vučićević. Šef scene: Miodrag Nikolić. Organizacija: Jelena Puškar.

Cena ulaznice iznosi 400 dinara.

PressLider / Dom kulture Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *