Radovi na elektro i vodovodnoj mreži

Porodilište

bebee-servis-obr

Prvog dana zime u Moravički okrug stigla su dva dečaka. U porodilištu u Čačku rođen je jedan dečak, a iz porodilišta u Gornjem Milanovcu pridružuje mu se još jedan.

Elektrosnabdevanje

struja-servis-obr

Prema informaciji iz Elektrodistribucije Čačak danas će od 9.00 do 12.00 sati bez struje biti deo Gornje Trepče oko starog „Moravinog“ restorana. Gornjomilanovačka Elektrodistribucija najavljuje da će od danas do 23.decembra od 8.00 do 15 časova bez struje, zbog radova na niskonaponskoj mreži, biti stanovnici zaseoka Povito brdo-Žižovići u Leušićima, od danas do 24.decembra od 9.00 do 16.00 časova stanovnici Majdana-izvod prema školi, Popovići i Banovići, a od danas do 23.decembra, takođe od 9.00 do 16.00 časova stanovnici zaselaka Perovo brdo-Martinovići i Vrelo u Brusnici. Elektrodistribucija Gornji Milanovac najavljuje i radove u Svračkovcima i to za danas od 9.00 do 14.00 časova u zaseocima Filipovići i Simonovići. U zaseoku Simonovići radova će biti i sutra, 22. decembra, takođe od 9.00 do 14.00 časova. Prema informaciji iz Elektrodistribucije Ivanjica danas će bez struje od 9.00 do 14.30 časova biti stanovnici Jevča, Sivčine i Opaljenika. Na području Dragačeva nema kvarova, a u toku dana neće biti ni planskih isključenja struje, saopštila je Elektrodistribucija Guča.

Vodosnabdevanje

voda-sevis-obr

Prema informaciji iz čačanskog „Vodovoda“, u Obilićevoj ulici kod broja 11 došlo je do pucanja  vodovodne cevi. Kvar će biti saniran u toku prepodnevnih časova. Moguće kratkotrajno isključenje sa vodovodne mreže u delu ulice do popravke kvara. U ostalim delovima Čačka snadbevanje vodom je redovno. U nadležnim komunalnim preduzećima u Gornjem Milanovcu, Ivanjici i Lučanima saopšteno je da je vodosnabdevanje uredno s obzirom na to da trenutno nema kvarova na vodovodnoj mreži, a u toku dana voda neće biti isključivana zbog planiranih radova.

Grejanje

grejanje-1-servis-obr

Isporuka toplotne energije na području Moravičkog okruga danas je uredna. Prema informacijama iz toplana u Čačku, Gornjem Milanovcu i Lučanima nema kvarova na sistemu grejanja, a za danas nisu planirani ni radovi zbog kojih bi grejanje bilo isključeno.

Autobuski saobraćaj

bus

Autobuski saobraćaj se obavlja redovno, kažu u čačanskom Autoprevozu. Ovog jutra nije bilo otkazanih polazaka ili dužih kašnjenja. Kašnjenja od 5-10 minuta u ovom preduzeću tolerišu i ne smatraju vrednim pomena. Dežurni telefon za informacije o polascima je 032/222-461.

Železnički saobraćaj

voz-servis-80x80-obr

Informacija sa železničke stanice u Čačku ukazuje na to da vozovi ove subote saobraćaju po redu vožnje, bez kašnjenja ili otkazanih polazaka. Sa zimskim režimom saobraćaja putnici se mogu detaljnije upoznati na sajtu Srbija voza, dok je dežurni telefon za informacije je 222-518.

Hitna pomoć

hitna-pomoc-mala

Lekari Hitne pomoći u Čačku su u toku prethodna 24 časa u ordinaciji pregledali 28 pacijenta i još 36 na terenu. Njihove kolege u Gornjem Milanovcu su u istom vremenskom periodu obavili 31 ambulantni pregled i 13 kućnih poseta, dok je ivanjička Hitna pomoć intervenisala 58 puta od čega 5 puta na terenu.

Biometeorološka prognoza

bioprognoza-2

Kod osoba sa srčanim i cerebrovaskularnim obolјenjima očekivana biometeorološka situacija može prouzrokovati pojavu izraženijih tegoba. Tokom prepodneva u predelima sa maglom oprez se savetuje astmatičarima. Od meteoropatskih reakcija su moguće glavobolјa, nervoza i nesanica.

Policijska uprava

policija

Prema informacijama iz Policijske uprave u Čačku u toku prethodna 24 časa na teritoriji Moravičkog okruga nije bilo saobraćajnih nezgoda. Radari će danas biti od 6.00 do 10.00 sati biti u Mrčajevcima, od 10.00 do 14.00 u Parmencu i od 14.00 do 17.00 časova u Preljini.

Dženarika info

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.