REGULISANJE DUGOVANJA BEZGOTOVINSKIM PLAĆANJEM

Поштовани суграђани, обавештавамо вас да своја редовна или заостала дуговања према ЈКП”Комуналац” Чачак за изношење и депоновање смећа можете регулисати и безготовински (електронским путем ).

На кварталном рачуну, као и на рачуну који добијате путем електронске поште, јасно је наглашено ваше дуговање, односно обавеза на месечном нивоу.

На приложеним графикама можете сагледати садржај наших рачуна:

kvartalni
mesecni-mail

КВАРТАЛНИ РАЧУН

МЕСЕЧНИ РАЧУН СА МЕЈЛИНГ ЛИСТЕ

Апелујемо на све кориснике услуга да измирењем рачуна и заосталих дуговања допринесу несметаном функционисању вршењу услуге изношења и депоновања смећа.

У сврху увида у заостали дуг, ЈКП “Комуналац” Чачак ће у наредном периоду поделити опомене корисницима услуга, а уједно се захваљујемо великој већини корисника услуга који редовно измирују своје обавезе.

Један број наших суграђана је своје дуговање измирио репрограмирањем дуга, што је и даље остављено као могућност.

Текући рачуни ЈКП “Комуналац” Чачак: 200-2274380101022-29, 155-187-31, 160-135805-61, 105-5641-81, 05-256031-41

Позив на број: назначен на рачуну, или упишите број са ваше књижице.

Износ дуга је назначен на рачуну. Уколико немате евидентираних претходних дуговања, уплатите најмање идентичан износ као претходног месеца.

Уколико имате било каквих питања, поставите упит на форми контакта на нашем сајту , затим на електронску адресу: direkcija@komunalac.co.rs, као и на бесплатни број телефона 0800.300.032 као и позивањам бројева 032.55.82.02 и 032.557.82.03

Стојимо на располагању за сваку помоћ и сарадњу.

Захваљујемо се на разумевању,

ЈКП “Комуналац” Чачак

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.