SVAKODNEVNA DEZINFEKCIJA javnih površina u ČAČKU

Čačak – U skladu sa novonastalom situacijom u vezi sprečevanja širenja zarazne bolesti COVID-19, na osnovu Zaključka Gradskog štaba za vanredne situacije na teritoriji grada Čačka, JKP „Komunalac“ Čačak je pristupilo aktivnostima na dezinfekciji prostora zelene, robne pijace i javnih površina po prioritetima.

U večernjim satima u četvrtak, 2.jula 2020. godine organizovali smo dezinfekciju javnih površina oko objekata posebnog značaja, odnosno krug gradske bolnice, parkinga oko gradske bolnice, površine i ulice oko domova zdravlja u Birčaninovoj i Knićaninovoj ulici, ulice i krug oko Zavoda za javno zdravlje i dalje


Dezinfikovan je krug RJ „Čistoća“, a svi zaposleni u JKP „Komunalac“ poštuju mere prevencije i zaštite.

Na zelenoj pijaci nije ni prestajala obaveza zaposlenih da prilikom naplate pijačarine nose maske. Mlečno – mesna pijaca se dezinfikuje svakodnevno, a uspostavljena je i stalna kontrola korićenja zaštitnih maski.

Ponovo su aktivirane dezo barijere na ulasku u pijac i na ulazu u mlečno-mesni pijac.

Zaštitne maske nosi i većina prodavaca na zelenoj pijaci.

PressLider / JKP „Komunalac“

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.