TURISTIČKA ORGANIZACIJA ČAČKA DOBITNIK NAGRADE ,,TURISTIČKI CVET,,

Туристичка организација Чачка добитник престижне награде „Туристички цвет“
У Опери и театру „Мадленианум“ у Београду данас су уручене традиционалне награде „Туристички цвет“, које Туристичка организација Србије додељује за значајна остварења у подизању квалитета туристичких услуга и за допринос развоју, унапређењу и промоцији туризма Србије.
На овогодишњи конкурс за награду „Туристички цвет“ стигао је велики број пријава, а петочлани жири и интернет публика, одлучивали су о добитницима ове престижне награде.
Туристичка организација Чачка добитник је награде „Туристички цвет“, за најбољу туристичку организацију у Србији. Ова престижна награда уручена је директору Туристичке организације Чачка, Војину Јаковљевићу.
Туристичка организација Чачка је интензивним промотивним активностима и великим бројем пројектних активности, које су реализоване у претходном периоду, доказала да је Чачак дестинација која пружа квалитетну и разноврсну туристичку понуду и доприноси развоју и промоцији туризма Србије.
Програм ревитализације Предела изузетних одлика „Овчарско-кабларска клисура“ покренут је на иницијативу Туристичке организације Чачка. Влада Републике Србије препознала је значај овог подручја и одобрила средства кроз ресорна министарства за реализацију бројних пројеката: изградња пристаништа на језеру Међувршје, изградња централног трга у Овчар Бањи, изградња амфитеатра и парка у Овчар Бањи, изградња Природњачког центра у Овчар Бањи, реконструкција пута до врха Каблара, реновирање железничке станице у Овчар Бањи. Овим пројектним активностима и додатним садржајима у Овчарско-кабларској клисури унапређена је туристичка понуда и омогућен развој различитих видова туризма.
Туристичка организација Чачка организује велики број манифестација, које заузимају важну улогу у креирању туристичке понуде и доприносе квалитету садржаја туристичке дестинације Чачак.
Туристичка организација Чачка ће наставити са реализацијом промотивних и пројектних активности, у циљу унапређења и развоја туристичке понуде Чачка и промоције туризма Србије.
Добитници награде „Туристички цвет“ по категоријама:
– туристичка организација – Туристичка организација Чачка;
– туристичка манифестација –
– рецептивна туристичка агенција –
– угоститељски објекат за смештај/хотел –
– угоститељски објекат за смештај/остали угоститељски објекти за смештај –
– организација или појединац за допринос унапређењу туризма и подизању квалитета туристичких услуга.
Foto…facebook stranica TO Čačak

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.