Usluge Parking servisa na novoj lokaciji

Čačak – Javno preduzeće Parking servis od juče se nalazi u novim prostorijama u Ulici cara Lazara 51. Radi se o prostorijama u kojima se nalazi i Javno preduzeće Gradac.

Razlog za preseljenje je namera menadžmenta da usluge ovog javnog preduzeća budu dostupnije građanima, kao što je kupovina mesečnih ili godišnjih karti za parkiranje.

— Već pet godina imamo stalne žalbe sugrađana na našu udaljenost jer smo se nalazili u industrijskoj zoni. Na ovaj potez smo se odlučili kako bi bili dostupniji našim sugrađanima. Blagajna preduzeća se nalazi u prizemlju. Obzirom da je JP Gradac ostao bez dela nadležnosti i ljudi, stekli su se uslovi da se mi preselimo u deo zgrade — rekao je direktor JP Parking servis Zoran Blagojević.

Blagojević je izrazio nadu da će SMS naplata parkiranja ponovo početi kroz nekoliko nedelja i da će se poslovanje preduzeća vratiti u okvirima u kojima je poslovalo ranije.

— Ne mogu reći tačan datum kada će zaživeti SMS naplata parkiranja. Do završetka javne nabavke nastavlja se naplata parkiranja putem kartica koje se mogu kupiti na kioscima ili kod radnika JP Parking servis — rekao je Blagojević.

Prema njegovim rečima, ne očekuje se da preduzeće pretrpi štetu jer se provizija, koju su uzimali mobilni operateri, neće naplaćivati.

— Ne očekujemo da ćemo imati lošiju poslovnu godinu u odnosu na prošlu godinu — rekao je Blagojević.

OzonPress

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.