Veći broj potrošača bez struje zbog dvodnevnih radova

Planirani radovi za ČETVRTAK, 19.04.2018. god.

-zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije biće potrošači u Čačku, naselje Lupnjača u ulici 17 u vremenu od 08:00 -16:00 časova.

-zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije biće potrošači u Stančićima, naselje Čegar, u vremenu od 09:00 -14:00 časova.

-zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije biće potrošači u Kačulicama i Žaočanima, zaseok Ćirovača i Sušara u vremenu od 09:00 -14:00 časova.

Planirani radovi za PETAK, 20.04.2018. god.

-zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije biće potrošači u Čačku, u Kursulinoj ulici, u vremenu od 08:30 -14:00 časova.

-zbog radova na niskonaponskoj mreži, bez električne energije biće potrošači u Čačku, u ulici Svetog Save, na raskrsnici sa ulicom Vojvode Stepe, kod Drekcije GP Ratko Mitrović, u vremenu od 08:00 -12:00 časova.

-zbog radova na reviziji trafostanica u Lubiću, bez električne energije biće potrošači u Ljubić Polju, u ulicama 557, 560 I 562, do mosta na kanalu-zbog radova na reviziji trafostanica u Čačku, bez električne energije biće potrošači u ulicama Mostarskoj, Savskoj, Gučkoj, delu Dragačevske, delu Nušićeve, u zgradama-Kaluđericama i delu Bulevara Vuka Karadžića od 10:00 -13:00 časova.

ED Čačak

PressLider

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *