VELIKO INTERESOVANJE ZA RADNIČKE SPORTSKE IGRE-PRIJAVE OTVORENE DO 17.MAJA

Kao i prethodnih godina, za učešće na Radničkim sportskim igrama u Čačku, vlada veliko interesovanje među firmama, preduzetnicima i ustanovama.

Podsećanja radi, prijave za učešće su otvorene do 17. maja, a organizatori, imajući u vidu iskazano interesovanje, kao i broj do sada pristiglih prijava, pozivaju zaniteresovana preduzeća, preduzetnike kao i ustanove da što pre prijave svoje takmičare.

Radničke sportske igre imaju za cilj okupljanje što većeg broja zaposlenih radi promocije zdravih stilova života i rekreacije, promocije sporta, međusobnog upoznavanja i zbližavanja, kao i promocije privrede grada Čačka.

Takmičenje će se održati u sledećim sportovima:

-atletika (bacanje kugle, skok u dalj, trčanje na 100m, 400m, 1000m, štafeta 4x100m, mešovita štafeta 4x400m, nadvlačenje konopca i obaranje ruku)

-mali fudbal             -šah

-basket                    -rukomet

-odbojka                  -badminton

-stoni tenis              -streličarstvo

-pikado                    -odbojka na pesku

-plivanje (4x25m mešovita štafeta)

U svim sportovima mogu se prijaviti muške i ženske ekipe. Za svaku disciplinu u muškoj i ženskoj konkurenciji, obezbeđeni su pehari. Prijava ekipa traje do 17.05.2024. u Sportskom centru Mladost, ulica Gradski bedem br.2, od 09.00h do 14.00h ili na mejl: rsicacak@gmail.com.

Prijave moraju biti popunjene isključivo u elektronskoj formi. Precizno definisati učesnike u svakoj disciplini. Jedan takmičar može učestvovati najviše u dve discipline. Obavezno uz prijavu dostaviti i kopije ličnih karata učesnika, radi identifikacije pre početka takmičenja. Prijava mora biti overena i potpisana od ovlašćenog lica u firmi ili instituciji, i predate organizacionim odboru.

FORMULAR ZA PRIJAVU

Dodatne informacije se mogu dobiti na telefone 064/57-63-233 i 064/1746631 ili putem upita na prethodno navedeni mejl Sportskog centra Mladost: rsicacak@gmail.com.

Molimo Vas da se pridržavate navedenog roka, jer po njegovom isteku prijave se neće uzimati u obzir. Brojem prijavljenih članova ekipe, pored takmičara, treba obuhvatiti i broj drugih učesnika (trener, vođa ekipe itd.).

Ovde možete pročitati pravila i propozicije za RSI 2024:

PROPOZICIJE RSI 2024

PRAVILA RSI 2024

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *