WILD WEST OCR 3.0 U SUBOTU 16.SEPTEMBRA U OVČARSKO KABLARSKOJ KLISURI

800 takmičarakrozšumeOvčara, prekokamenjaKablara, rekeMoraveipreko 30 veštačkihprepreka

Izgodine u godinusvevećibrojavanturistaučestvujenatrci WILD WEST OCR, U Ovčarsko-kablarskojklisuri.

Zaovogodišnji WILD WEST OCR 3.0 koji se održava16. septembra, sapočetkom u 10č, u OvčarBanji, prijavilo se preko800 takmičarakojiće se boritizavrednenagradesponzora, prelazećistazeprekodveplanineirekuMoravu.

“Treći put zaredomsmotakmičarimaspremilidogađajkoji se ne zaboravlja.Noveprepreke, zahtevnedeonicenadveplanine, jakuhidrataciju – malo u Moravi, malo Aqua Viva vodomiokrepama, zdrav duh idobrukonkurenciju, nasmejanevolontereinajjačupodršku”, najavljujuorganizatori.

Pored dvetrkena 10km i 23km, kaoiveštačkihkonstrukcijaraspoređenih u OvčarBanjiinadveplanine, takmičarimaiposetiocima je omogućenobesplatnokorišćenje auto kampatokomcelogvikenda, kaoisadržajakaoštosu – radionicezadecu, jogakutak. Najavljena je ižurka od 18 časova u zonikampagdećemuzikupustatibeogradski DJ-eve DaniloKasiSergejKrstić, dokpreko dana takmičarerazbuđuje DJ Bogi.

“UzpomoćGradaČačka, SportskogcentraMladost, TurističkeorganizacijeČačka idrugihjavnihpreduzeća, mi uspešnosprovodimotrkuvećtrećugodinu. Nesebičnupodrškusunampružiliipartneriisponzori, pre svega Stage pro kompanija, Aqua Viva, Del Systems, zatimi Sport vision, Planeta sport, P…S… Fashion, Pan sport, AMSS, Chipsy Way, Gorski hotel, Premier taxi inašipomagačiizGorskeslužbespasavanjaiCrvenogKrstaGornjiMilanovaciČačak, KancelarijezamladeČačak.

Svizainteresovanisupozvani da dođu u OvčarBanju, 16. septembra, od 10č je start trke, da uživaju u sadržajimakoje WILD WEST OCRnudii da bodretakmičarenaputu do ciljainapreprekamaodkojihćenekebitipostavljenebaš u OvčarBanji. 

Lokalni put u OvčarBanjićebitizatvorenzavozila u perioduod 10č do 14č.

Izjavezamedijesuplanirane u subotu, 16. septembra, u 9.30č u zonistartaicilja, pored auto kampa. Kontaktosobazamedije je: Katarina Ivanovic 0638170671

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *