Zlatibor učestvuje na „Conventa“ poslovnoj berzi u Ljubljani

Zlatibor – Turistička organizacija Zlatiboru čestvuje na „Conventa“, poslovnoj turističkoj berzi u Ljubljani, koja  seodržava 23. i 24. januara 2019. godine.
Conventa se održava 11. put za redom i na jednom mestu okuplja preko 100 kompanija koje organizuju poslovne skupove, „insentive“ i tim bilding putovanja za svoje klijente iz celog sveta.Prvog dana sajma na štandu Zlatibora održano je preko 20 sastanaka sa predstavnicima agencija i kompanija iz Evrope i celog sveta koje se bave organizacijom velikih poslovnih skupova. U potrazi za novim destinacijama brojne agencije prepoznale su Zlatibor kao veoma perspektivnu MICE destinaciju, a najveće interesovanje bilo je od strane agencija iz Poljske i Rusije.

Za Zlatibor su zainteresovane i agencije iz Italije, Francuske, Turske, kao i agencije iz zemalja regiona kojima je Zlatibor već poznata destinacija. Na sastancima je prezentovana celokupna ponuda Zlatibora i veliki kapaciteti za organizaciju poslovnih skupova, kao i to da destinacija raspolaže velikim smeštajnim kapacitetima visoke kategorije.

Posebno je privlačna činjenica da na Zlatiboru postoji mogućnost organizovanja velikog broja izleta i raznovrsnih aktivnosti u prirodi.
Turistička organizacija dogovorila je posete Zlatiboru za predstavnike nekoliko evropskih i svetskih kompanija koje će na planini organizovati velike poslovne skupove u narednom periodu.

Ostavite odgovor

Komentari objavljeni na portalu PressLider nisu stav vlasnika, niti redakcije portala. Molimo Vas da prilikom komentarisanja tekstova ne koristite govor mržnje, pretnje, psovke, kao ni uvrede na verskoj, nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi. Zabranjeno je postavljanje reklamnih linkova, kao i pornografskog i politički ekstremnog sadržaja. Redakcija PressLider zadržava pravo da ne objavi komentare neprimerenog sadržaja, kao i one koji sadrže osvrt na nečiji privatan život i ličnost.

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.